torsdag 5 maj 2011

Ännu ett steg närmare ett färdigt sovrum samt ett återvinningsstations-fynd

Nu äntligen har vi fått tag i en rullgardin som vi båda är nöjda med. Idén med att köpa nya persienner lade vi åt sidan då vi insåg hur svårt det var att få tag på den sorten som vi ville ha, och hur dyrt det skulle bli i slutändan. 

Nej beslutet togs och en vit med dock mörkläggande rullgardin inhandlades på Jysk som förtillfället har en kampanj på dessa. Så vi är faktiskt mer nöjda än vad vi trodde vi kunde bli. Hoppas nu bara att det gör någon skillnad på tiden som lille V anser att morgonen inträder. 


Vi verkligen älskar vårt sovrum, och det blir väl lätt så när det är det första rummet som genomgått en förvandling. Fönstret är självklart lite av en favorit och det beror till största delen på att fönsterkarmarna blivit vita istället för den bruna färg som den hade innan. 


 Fönstret i skymningen självklart inrett med en massa skir spets


 Min älskade lampa och det första utkastet på lampor som producerats till Systrarna Karlsson. Ofta brukar jag inte bli nöjd med det första utkastet utan oftast brukar de andra och tredje försöken bli bättre. Men i detta fall är det nog första gången som första utkastet är det som ligger mig varmast om hjärtat. 

 Härliga små detaljer och som den fjärilsälskare som jag är så är detta dekorationshäge som gjort för mig (och av mig, fniss)


 Mina vackra glasbollar vet att jag visat dem innan men man kan aldrig titta på dem för mycket. Inhandlade hos Anna K i Jönköping


Ja så var det ju mitt återvinningsstations-fynd. Denna lilla korgmöbel låg tillsammans med sin syster på en närliggande återvinningsstation. Inte kunde jag låta den ligga där, och inte skulle den ligga där från första början heller då möbler inte hör hemma på återvinningsstationer. Nej skärp er nu gott folk, rediga möbler skänks vidare eller om de inte är i det skicket så åker man med det till soptippen. INTE slänga det på en återvinningsstation. SÅ det så...


Lite sliten är den men jag gillar det det enda som ska fixas är några kuddar men det är ett nöje jag gärna drar ut på då det är härligt att leta kuddar. 


Detta är vad som möter ögat från hallen när man tittar in i vårt sovrum. Saker som är kvar att fixas är garderobsdörrarna, en hylla och så självklart lite mer fluffande. 

Nu blir det lite slöande framför tv innan jag gå in och testar att dra ner vår nya persienn.

Önskar er en godnatt...
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...