lördag 2 februari 2013

Vågar DU anta Utmaningen?

God eftermiddag härliga soliga Lördag

Nu tycker jag att det återigen är dags för en pysselutmaning. Den förra gällde ju eco-wrapping och ni som vill se alla de ljuvliga bidragen kan klicka här så kommer ni dit. Denna gång tänkte jag att vi kör en utmaning som gäller... 

KONSERVBURKARJag utmanar här med alla mina läsare (och läsarnas läsare) till att skapa något nytt med hjälp av KONSERVBURKAR.

 När ni känner er färdiga med ert bidrag så gör ni ut ett inlägg på er blogg och länkar hit. (ni har till och med den 23 Februari på er)
  Sen samlar jag helt enkelt ihop alla bidrag och lägger ut det här på min blogg.  På så sätt inspirerar vi varandra och gör ett slag för miljön för genom återbrukning så använder vi oss av redan befintliga produkter och gör om dem till något nytt. I stället för att köpa nytt;) 

Reglerna är alltså enkla.
Ni har till den 23 Februari på er
Ni ska tillverka något med hjälp av en konservburk (eller flera). Vad det är ni tillverkar är helt upp till er men en konservburk eller delar av en konservburk måste vara med. 

Ta gärna före och efter kort och skriv gärna ner vad ni har använt er av för material.

Gör ett inlägg på er blogg och länka hit. (använd er gärna av den översta bilden) (har ni ingen blogg så får ni gärna vara med ändå men då mailar ni ert bidrag till husetnummer10@gmail.com)
Skriv sedan en kommentar till detta inlägg så att jag vet att du är med i utmaningen.
Den 24 Februari samlar jag sedan alla bidrag i ett förhoppninsvis låååååångt inspriationsinlägg här på bloggen. 

Så våga anta utmaningen

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...