måndag 4 februari 2013

Jag fortsätter med lite ovanliga måndagslistor. Tror det är nyttigt ;)

Godmorgon Måndag

Idag är jag arg över att: 

Barn alltid ska leka med samma leksaker. 

Att det fortfarande finns Idioter som skräpar ner i naturen, senast igår såg jag en person slänga ut en cocacola burk från bilen;( grrr

Att det i slutändan är upp till mig att bli fri från Mr Migrän, och att sjukvården endast erbjuder tabletter;( 

Att jag alltid vaknar mitt i natten och måste gå på toaletten. Mycket irriterande. 

Att det fortfarande finns så mycket okunskap när det kommer till vår miljö och vad vi kan göra för att dra vårt lilla strå till stacken. Vet ni att det fortfarande finns människor som slänger fullt fungerande kläder i soporna istället för att skänka dem till en loppis. Mycket märkligt. 

Skönt att få irritationsmomenten ur systemet nu till glädjen;) 

Men denna måndag är jag också glad över att: 

Kära Mia äntligen kommer på besök så idag blir det pyssel;) 

Våra kära politiker i vår kommun har lyssnat till befolkningen och därmed inte stänger ner våra skolor. Demokrati när den är som bäst. 

Jag har en kär vän som frivilligt sätter sig in min migränproblematik och ska hjälpa mig att lägga upp mat som kan göra mig bättre. Tack H. 

Att min blivande man inte bara tog barnen till ishallen igår alldeles själv (och det lovar jag är ett rejält jobb då de båda trotsar till fullt) Han såg även till att jag kom hem till ett nystädat hem efter jobbet. Han är guld värd;) 

Att så många verkar uppskatta och tycka att min utmaning är rolig. Tänk vilken inspiration vi kan sprida och tänk om fler skapade av redan befintliga saker lite mer istället för att köpa nytt;) Härliga tanke.

Vad har ni att vara glada/Arga över idag? 

Önskar er alla en härlig måndag
Annie


Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...