torsdag 27 september 2012

Det stora avslöjandet av renoveringen av tv-rummet

Godmorgon

Oj oj oj vilken karusell jag åkte med igår. Råkade tydligen ut för något som kallas för karusellyrsel troligen beroende på veckans tidigare massörbesök i samband med en liten förkylning. Men usch och fy vad obehagligt det var och så glad jag är över att det är över. Jag gillar inte snurrkaruseller varken de verkliga eller de som kommer i sjukdomsform, så nej tack ni behöver inte komma på återbesök klarar mig bra utan;) 

Idag ska jag äntligen ge er bilder från tv-rummet som vi fortfarande trivs väldigt bra med. 

Här kommer en före bild

 En stoooor stor mörkgrå soffa som tar upp halva rummet tillsammans med ett alldeles för stort soffbord. 

Ut flög alla möbler, in kallades målare och vita blev tapeterna och listerna en gammal soffa från början av 1900-talet inköptes och en massa kuddar och fluff inhandlades. 

Resultatet 
 De mesta är loppisfynd förutom kuddarna och plädarna samt mattan. Och gissa så glada vi blev när vi insåg att vår stora europakarta passade perfekt över soffan;) Soffan har även bytt plats med tv:n och tv:n finns således på den andra väggen
Här ser ni tv. sidan, lådorna på lådorna, tv bänken samt ett litet brickbord i hörnet med plats för en massa ljus. Helt plötsligt känns rummet större och jag slipper känslan av klaustrofobi när jag vistas här inne. Fler detaljbilder kommer ni med all säkerhet få se någon annan dag, för många bilder blev det;) 

Idag kommer äntligen mattläggarna och börjar lägga golv i köket, ska bli sååå skönt. Så snart kommer ni få följa med på en renoveringsresa igen både i kök och hall och finrum. 

Önskar er alla en härlig dag och tackar så mycket för alla söta kommentarer jag får. De värmer i massor. 
Ta hand om er
Annie 

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...