tisdag 21 juni 2011

Rumsframgångar

Lilla Vincent älskar sitt rum. Han kallar det för hans egna pippi rum. 

Sakta men säkert börjar rummet ta form. Fönsterna är skrapade och putsade. Listerna är rengjorda och all färg som råkat hamna på golvet är bortskrapat och elementet är installerat. 

Och gissa hur roligt jag tycker att det är nu. Men mycket funderande blir det och många vändor ner till vår källare som är vår egna lilla loppis har det blivit. Det första som plockades upp från källaren var två tavellister ala Ikea. 


 Tavellisterna har nu blivit hem åt några djur och några gubbar. Vincent var dock inte överrens med mamma om vilka djur och hur många djur som skulle sitta uppe så utseendet ser för närvarande inte likadant ut som på bilden. Men det är ju det som är meningen att han ska kunna ändra och flytta om som han vill det är ju trots allt hans rum (bara mamma hinner dokumentera till bloggen först;)

Efter ännu en vända ner till källaren så kom detta skrivbord upp

 Skrivbordet fylldes upp med målargrejjor, hans dator och tidningar. Här ska han kunna sitta och skapa lära sig bokstäver och nummer i godan ro. 

Självklart skulle också Pippi vara med  så denna inredningsdetalj får jag tillskriva Vincent. 

Nu är det dessa hyllor som ska fixas, dessa dyra hyllor. Men jag vill ha fristående hyllor istället för bokhyllor dels för att det ser luftigare ut och dels för att då kan jag få de i den storlek och form som jag själv vill och som passar rummet bäst. Hyllorna är nu inhandlade och väntar enbart på att få lite vit färg på sig sen ska de sättas upp och alla leksaker ska sorteras in.

 Får se hur mycket vi hinner med imorgon.

Önskar er alla en skön kväll och tackar för de rara kommentarerna.
Annie

1 kommentar:

Mamma sa...

Det blev ju jätte fint

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...