söndag 18 september 2011

Före och efter

Som nyinflyttad så får man alltid det där rummet där "saker som är bra och ha men som man inte vet var man ska ha dem"-hamnar. Vårt sådant rum blev källaren. 

Åh totalkaos... Här hamnade oupplockade lådor, saker som "göras om", skänkas och säljas allt i ett härligt sammelsurium. 

Men det tråkiga med vårt val av "stök"-rum är att det är ett genomgångsrum, du måste gå igenom det rummet för att komma till mitt älskade pysselrum, till tvättstugan och till garaget. Så så fort vi hade besök och det var dags för den obligatoriska rundvandringen så passerade man helt enkelt detta ljuvlig inredda rum. 

Men det var då jag kom på den bästa idén någonsin.

Jag ringde Mamma

En helg senare var hon här och bara några få timmar efter hon anlänt så såg helt plötsligt rummet ut så här istället...


Magiskt

Inte kan man tro att det är samma rum... Sen någon gång i framtiden ska detta rum göras om helt, vita väggar, nytt golv en dagbädd platsbyggda bokhyllor sköna fotöljer o s v. Men tills dess är det i alla fall ganska rent och snyggt.

Eller...

Ja det var det ett tag i alla fall.
På något sätt tror jag att stök möbler och saker flyger ner till det rummet och bara placerar sig. Det ser inte ut som översta bilden ännu men om inget drastiskt sker snart så är det inte långt kvar tills Mammatelefonen måste ringa igen...

Tack älskade mamma för all hjälp som du ger oss, och förlåt att vi så snabbt stökar till igen...

Förövrigt så sitter jag just nu nere i pysselrummet och fixar inför den kommande helgen då Systrarna Karlsson ska testa sig på något helt nytt;) Åh så spännande det ska bli...

Ha en skön kväll
Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...