tisdag 4 oktober 2011

Fönster fluff

God middag
Nu har jag äntligen fluffat till det på fönsterbrädet i tv-rummet. 

De vackra Pellisarna har fått komma in och står just nu och sprider sin glädje. 

 Än så länge är de vackra men vi får väl se hur länge de blommar, sedan får det väl bli andra blommor som flyttar in istället;) och då en ny uppdatering. (märk att flaskorna från sovrummet fått flytta hit istället;)

 Mina Pellisar har jag planterat i vanliga terakotta krukor, och för att krukan inte ska läcka så har jag placerat små kaffefat under. Blommiga så klart;)

Sen har jag dekorerat dem med dekorationshängen ala Systrarna Karlsson.

Våra fönster såg bedrövliga ut, de var när vi flyttade in mörkt bruna men har nu blivit härligt vita. Men att måla fönster är icke vår starka sak... Jag och Mr D är mer av den sorten att de hellre ska gå snabbt än att vara nogranna... Så mycket färg hamnade på fönstret, men den färgen går ju att skrapa bort men en sådan där smidig fönsterskrapa. Värre var det med den färgen som hamnade på Tapeten;( Ja för inte har vi lust, råd eller en önskan att prioritera en omtapetsering av teve rummet. En vacker dag ja... men inte nu.

 Några gardiner ville vi inte ha i fönstret då det är ett ganska mörkt rum och är i behov av sitt enda ljusinsläpp samt att soffan står precis under så då hade det behövts korta gardiner och om jag ska vara ärlig så gillar jag inte gardiner speciellt mycket. Jag gillar mer öppna , ljusa fönster fast utan färg runt om då. Men denna lilla "hjärta på snöre" tillverkade jag med papper från en gammal bok och ett snöre. Längst ner hamnade en gammal vacker nyckel.


 "Mitt hjärta på snöre" fäste jag med en gardinkrok som jag enkelt förvandlade till en krok genom att slå en spik igenom den;)


Fönstret i sin helhet, ja inte kan man se all färg runt om nu inte, inte om man verkligen koncentrerar sig, men det vore väl onödigt att ni gjorde;)

Hur resten av tv-rummet ser ut får ni se en annan dag, måste bara fluffa lite till. 

Önskar er nu en härlig dag och glöm inte kanelbullen (behöver inte vara just en kanelbulle men ta en fika i alla fall med nära och kära det sker ibland allt för sällan)
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...