söndag 22 juli 2012

Loppisfynd från dalarna (del ett) Glas

Jag älskar gammalt glas. Det började med att jag kom över en hög med gamla konservburkar och från det har det bara ökat;) Jag använder mina konservburkar till förvaring av bland annat bakpulver, ströbröd, vackra knappar och skira band. Jag kan helt enkelt inte få för många glasburkar;) 

Därför inköptes dessa;)

glasburken kostade mig en 20:- lapp och mjölkflaskan en 5:a
En härlig gammal konsevburk med bygelstägning, har en sådan sedan innan som förvarare åt Oboy vad denna ska innehålla får framtiden utvisa, men jag har en speciell kärlek till dessa glasburkar med bygelstägning. Den andra flaskan bredvid är en gammal mjölk-flaska, jag har en sedan innan men inte kan man få för många va? Alla mina glasflaskor (ett 20-tal) står uppradade i finarumsfönstrerna och de blir ett vackert ljus när solens strålar letar sig där igenom. 

Sen kunde jag inte motstå denna stora ljuvliga sak

Hela 40:- spenderades på denna stora ljuvliga burk

Vad jag ska ha den till har jag ingen aning om men visst är den vacker. (Någon som har något förslag till användning?)

Nästa fynd är något jag länge funderat på om jag skulle bli ägare till. En vacker glasburk med lock i nysilver


I denna tänkte jag förvara några smycken och glädjas var gång över de 20:- som jag spenderade på denna ljuvliga glasask. 

Detta var några av de fynden som gjordes på vår resa tur och retur till Dalarna (Ludvika och Smedjebacken närmare bestämt) Resten av fynden får ni se en annan gång, bland annat två stora saker samt en sak som jag önskade att jag köpte mer av,) 

Nu ska här börjas förberedas för att jobba på loppisen som har öppet idag. Ni kan läsa mer om det här

Tillönskar alla besökare en ljuvlig dag
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...