lördag 14 juli 2012

Renoveringsprojekt hall


Det är dags att köra igång med ett nytt inomhus projekt. Det var inte riktigt meningen att vi skulle påbörja något projekt inomhus denna sommar då energin skulle läggas på trädgården. Men så var det ju det här med vädret. Då Miss Sol vägrar att visa sig och Mr Regn inte vill försvinna så får vi helt enkelt ta och planera om och påbörja ett välbehövligt renoveringsprojekt av vår hall. 


 Hallen är ganska smal och den har träfärgat tak, dörr, lister och spalje. Ja ni ser hur mycket den vita färgen ska få jobba;) Den jobbigaste delen är helt klart taket, vi har redan målat 6 rum och vet (tyvärr) vad vi ger oss in i. Men taket kommer inte måla sig av sig självt så det är helt enkelt lika bra att ta tjuren vid hornen och skrida till verket. Först ska jag bara jobba färdigt min 7 dagars vecka, va lite ledig, umgås med vänner... Men sen, sen åker målarkläderna på och projekt hall tar sin början. 

Tack för alla söta kommentarer om min mors tillverkade armband, en säkerhetskedja ska inhandlas i veckan så att jag kan njuta av den var dag utan att vara rädd för att tappa den. 

Ta hand om er
Annie


Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...