fredag 24 augusti 2012

Fönsterbräda blir knoppbräda.

Godmorogon
Ja idag är en bättre morgon, Mr migrän har endast lämnat ett litet avtryck kvar en gnolande värk på ena sidan och DET kan jag leva med;) 

Här kommer nu ännu en redovisning av sovrummet. 


Ta dam... lite murrigare har det blivit, tror det har med att hösten börjar kännas av ute;) Men kolla in plankan...


Denna upprötna plankan har en gång tjänstgjort som fönsterbräda på mitt föräldrahems uthus. Ett uthus som nu tyvärr är på väg att falla sönder, så jag plockar med mig hem det jag kan;) På brädan har jag sedan skruvat fast gamla vad jag tror heter isolatorer ni vet sådana som förr fanns vid proppskåpen. Visst funkar de utmärkt som knoppar;) 


 Hela brädan passar in i sovrummet och gör det lite mindre sockersött och lite mer rustikt, precis vad jag gillar (just nu) Ovanför brädan har det flyttats om på hyllan


 Några gamla bruna flaskor som jag fått av min mor har fått ta plats samt några rullade blad med fjärilar på, för inte kan jag plocka bort sommaren helt;) 


Ett gammalt symaskins-skydd får tjänstgöra som bokhylla åt några av mina gamla biblar och psalmböcker, kolla in den lilla guldfågeln, den hittade jag på senaste loppisen.

Mina gamla klockor har hittat ny plats, jag har även rensat och röjt bland dem. Endel av dem som jag rensat bort kommer snart ut på tradera, de är i härliga röda nyanser och enligt mig en tacksam inredningsdetalj, passar nästan överallt. 

Nu önskar jag en en fantastisk helg, här ska jobbas lite på dröm-jobbet samt fortsätta med inskolningen på dagiset för den minsta. 

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...