fredag 7 september 2012

C.b.A Choices by Annie

God förmiddag

Vaknar till en helt fantastisk morgon, ljudet av regndroppar samt synen av blå himmel i fjärran. Kan inte bli så mycket bättre;) Det har varit bråda tider ett tag nu, dels ett nytt jobb, inskolning på dagis, täta besök av Mr migrän, renovering i hall samt påbörjade renoveringstankar i vardagsrum samt tv-rum. Men mellan andningshålen så har jag försökt att påbörja skapandet av en framtid. 


 Det jobbet jag har nu är en timanställning (med förhoppning om en halvtid). Min dröm är att ha ett halvtidsjobb samtidigt som jag vill starta eget på halvtid;) Men innan jag börjar gå på starta eget kurser och innan jag registrerar något så är det ju bra att se om det håller;) Så till en början har jag börjat lite smått med en hobbyverksamhet.


 Jag har startat upp en hemsida som jag döpt till Choices by Annie ni kommer dit om ni klickar här. Den är under uppbyggnad och den kommer fyllas på med jämna mellanrum. Här finns inte bara mina egna saker utan här kommer även andra duktiga designers kunna få visa upp sina saker. Mia har redan reserverat en plats för sina vackra armband, och kanske kommer även duktiga syster lägga in en och en annan annons;) 


Jag har skapat mig ett nytt tradera namn vid namn choicesbyannie där ligger just nu ett fåtal annonser ute men fler kommer fyllas på efter helgen;) 


Ja det var ju det där med helgen och det stora äventyret på Remmardagen.  Det har skapats en hel del inför denna dag och fler skapelser kommer det nog bli så ni kan förvänta er att CbA kommer att fyllas på (om nu inte allt säljs förstås) efter helgen. 

Det är en jobbig känsla att ta klivet ut och våga leva sin dröm, det är lite vemodigt, spännande, nervöst, oroligt och väldig roligt.Men jag vet att jag har ett brinnande intresse för återbrukning, för gamla saker, för miljön, för loppisar och auktioner och den bästa avslappningen för mig är faktiskt att skapa. Så jag hoppas att min glöd för dessa ting kommer hjälpa mig på traven att nå min dröm;)  

Tackar ödmjukast för alla söta kommentarer och råd i förra inlägget. Jag och Mr Migrän har levt ihop i 13 år nu men han lyckas fortfarande överraska mig;( 

Nu önskar jag er en sanslös härlig Fredag och en speciell önskan om en sådan dag tillönskar jag ljuvliga Mia då hon fyller år idag;) Sen önskar jag er välkomna in till

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...