söndag 30 september 2012

Jag antar utmaningen

God kväll i stugorna

I morgon börjar en ny månad, och jag känner redan nu att det är en månad fylld av spännande, roliga, lyckliga saker;) Ja allt blir ju vad man gör det till;) 

Jag har i alla fall bestämt mig att följa med söta Malin med bloggen Fru Nero Lindström på hennes Träningsutmaning. Ni kommer till den om ni klickar här

Den främsta anledningen till att jag följer med på hennes utmaning är att mota Mr Migrän i dörren, att dra ner från förra månadens 23 anfall till mycket mindre. Min Mr Migrän gillar nämligen Herr Spänningshuvudvärk och de två har varit som siamesiska-tvillingar de senaste åren och varit mina ständiga följeslagare och vi vet ju vad Herr Spänningshuvudvärk avskyr som mest... Just det motion;) 

Så det är med spänning som jag börjar min resa mot att avhysa dessa två män från mitt huvud och mina främsta vapen är motion, massage, avslappningsövningar och en positiv inställning om att detta kommer att gå vägen. 

Nu blir det lite avslappning i form av tv-tittande imorgon väntas Måndagslistan samt ett besök i blogglandia för lite inspiration;)

Jag önskar er en skön kväll samt en god natt
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...