tisdag 4 september 2012

På äventyr i sovrummet

God morgon denna ljuvliga dag fylld med äventyr

Idag är det dags att jobba lite på världens bästa jobb, sen blir det förhoppningsvis att spänt titta på när pappa flyger luftballong (fast troligtvis inte om man tittar på vädret) och sedan blir det skapande hela kvällen i förberedelse för helgens äventyr (mer om det imorgon) 

NU är det så dags för er som väntat (eller för er som tröttnat) att få se de sista (absolut sista för denna gång) bilder från vårt sovrum. 


 Ja så här har jag valt att använda mina socker lådor. Som sängbord hängandes på väggen, en smart förvaring men om jag hade fått göra om så hade jag nog flyttat upp dem lite till så att jag hade kunnat sitta i sängen lutande mot väggen. 
 Så här ser sovrummet ut när man kikar in genom dörren, de mesta är loppisfynd förutom överkastet som är inköpt på Ellos. 

Denna lilla ljusstaka har även fått plats i sovrummet, fyndade den på en av loppisarna i somras och blev ganska förälskad i den. Vet inte om den är ful eller snygg eller kanske ful/snygg. Ja något är det som tilltalar mig iallfall. 

Med dessa bilder avslutas så min serie om vårt sovrum, det enda helt färdiga rum i huset. Men om bara vår soffa blir såld så har Mr D sagt att vi kan ringa målarna och då blir det dags att tapetsera i tv-rum och vardagsrum. Sen om en månad ungefär blir det dags att färdigställa hall och kök för då är golvet lagt;) 

Nu är det dags att fortsätta med morgonsysslorna, innan det är dags att lämna barn på dagis och bege sig till arbetet;) 

Önskar er en helt fantastisk dag, ta hand om er och tänk livet kan vara ett äventyr om man gör det till ett;) 

Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...