söndag 9 september 2012

Rapport från ett lyckat äventyr.

God kväll

Vilket fantastiskt äventyr vi varit i väg på idag. Tack till alla som var med och speciellt tack till de som stod för anordningen, fantastiskt välplanerat. 

Dessa gamla byggnader var vårt tak för dagenKan ni tänka er att de är från 1600-talet, så välbevarade och vackra

Vi var ett 20-tal utställare som var på plats i denna vackra lilla by vid namn Remma-by. Många duktiga utställare fanns det men som vanligt så hann jag inte ta några kort utan ni får nöja er med foton från vårt egna bord;)


Klockan kvart över sju lämnade jag huset nummer tio i en ganska välpackad bil och styrde kosan mot kära Mia i mossebo. Efter ca en timmes bilkörande och en massa massa sång i bilen (sjunger dock hellre än bra) så var jag framme hos Mia och fick i mig en stor kopp kaffe. Vi packade in hennes saker och begav oss mot Remma-by. 


Denna vackra by fylldes med utställare av alla de slag och redan innan kl 11 så började besökarna strömma till.


Och gissa om det var mycket folk som kom, oj oj oj det var ett tag så mycket folk inne i vår lilla stuga att inte ens en knapp-nål fått plats, men ack så roligt


Det blev många trevliga möten, många kreativa samtal och självklart bytte saker ägare också


 Jag och Mia delade på ett bord och våra saker samsades så fint på bordet. Vi gör lika men ändå så olika saker att de på något sätt harmoniserar med varandra. En och en samma grund-tanke har vi och det är att vi tillverkar saker av nästan enbart återbrukat material, så var sak är unik och chanserna att en likadan sak ska tillverkas är ganska liten. 


Som avslutning vill jag visa er denna vackra tavla som Mia tillverkat. Tycker att orden är så vackra och kanske borde vi lyssna på Anne. 

Nu hoppas jag att er Söndag varit lika härlig som min har varit. Nu ska här plockas upp, fixas och donas efter marknaden innan det blir ett tidigt möte med kudden. 

Ta hand om er
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...