torsdag 29 november 2012

Advents fönster

God morgon ljuvliga Torsdag

Nu börjar marknaden verkligen närma sig och jag kan inte säga annat än att jag börjar bli liiiite nervös;) Men åh vad roligt det ska bli, det är ju det här jag vill hålla på med. 

De närmsta dagarna har inneburit mycket C.b.A för det spelar ingen roll hur tidigt man börjar med förberedelserna inför en marknad, det är alltid mest att göra veckan innan ändå;) 


Men på grund av att det varit så mycket att göra den sista tiden så har planering varit mycket viktigt. Speciellt planering för ledighet för det är så lätt att ryckas med i jobbet att jag glömmer att andas, pausa och göra något annat. 


 Men jag har alltså planerat in tid för annat och då även för adventspyssel. Köksfönstret är nu adventsfärdigt och det känns väldigt bra. Jag har inga gardiner i fönstret i köket, jag har faktiskt inga gardiner i något fönster;) Men för att något ska hänga i fönstret så har jag hängt dit några pepparkaksformer och några kottar. Det syns dåligt med det blev faktiskt ganska bra. 


 Idag är det ytterligare några timmars jobb med C.b.A sen blir det att färdigställa vardagsrums fönstret samt lägga ut ljusslingan i busken, förbereda för den första adventsklappen till barnen, tvätta och packa. Imorgon är det jobb som gäller innan det blir julbord med jobbet och sedan på lördag smäller det;) 


Tack för alla söta kommentarer om min och Mias julmarknad på Lillstugan. I år blir första testen och nästa år kan några av er förvänta er en inbjudan att ställa ut på vår marknad. (om det går bra med försöket vill säga) 

Ta hand om er där ute
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...