torsdag 13 december 2012

Att lyssna samt en tidig julklapp

God middag ljuvliga dock trötta Torsdag

Idag har jag gjort något ovanligt. Jag har lyssnat på ett råd att lyssna på min kropp. Mr Migrän har varit och hälsat på mycket den senaste tiden och det burkar leda till att de dagar som han inte är på besök så har jag så mycket som jag gärna vill göra, att göra. Allt blir till en ond spiral där jag tar ut mig vilket leder till att Mr spänningshuvudvärk samt Mr Migrän kommer vilket leder till sängliggande och minsta möjliga vilket i sin tur leder till att jag missar massa roligt som jag senare försöker ta igen i superfart.
Ja ni hör själva det ohållbara i allt. Men idag har jag alltså lyssnat på ett råd att lyssna på kroppen. Vilket ledde till att jag sov till halv 11. Helt galet;) Men troligen nödvändigt. 

I helgen när jag och kära Mia med bloggen Lillstugansloppis träffades för vår julmarknad så fick jag en ljuvlig julklapp i förväg;) 

 Vad sägs om dessa fantastiska ark av snäckskalsknappar och ljuvlig tråd som hon hittat på loppis
 Även dessa underbara kottar fick jag med mig hem, de är sprutmålade och sedan fastsatta på en bit ståltråd så att de går att använda till att dekorera de mesta med;) 
 Hennes underbara godisgömmor kunde jag ju inte heller få vara utan och de hamnar snart i granen. 
 Men den allra bästa presenten (även om jag älskar dem alla) är denna burk som hon dekorerat, med en speciellt enligt henne passande tidningsurklipp;) Burken är en snörgömma och i burken finns ljuvligt snöre som jag använder mig så mycket av. 
Här ser ni hela samlingen av ljuvliga julklappar. Tack än en gång min kära vän. 

Hoppas ni alla där ute får en ljuvlig lucia och en underbar dag
Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...