tisdag 25 december 2012

Ett vemod, ett angenämt problem samt en läslust.

God eftermiddag kära Juldag.

Det är med ett visst vemod som man inser att julen är över för detta år. Igår var en helt fantastisk dag, god mat, många skratt, en tomte som var så roligt att vi alla låg dubbelvikta i skratt och det bästa paket;) 

 I år fick vi som vanligt många härliga paket men trots allt att alla paket var helt ljuvliga så för vissa av dem med sig ett problem. Japp jag talar om Pengar, dessa ljuvliga saker som ställer till det. VAD ska jag unna mig för dessa pengar. Jag vill köpa något av värde, något jag i vanliga fall inte unnar mig. Jag vill inte köpa vardagliga saker utan jag vill verkligen unna mig något. Men ack så svårt det är, för samtidigt som jag vill unna mig något så är jag ändå ganska snål och praktiskt lagd så det kan lika väl vara så att jag kommer hem med underkläder till hela familjen, där barnen självklart får mest. 

Nej i år ska det bli ändring, i år ska jag spendera pengar på mig själv. Jag ska köpa något som jag är för snål för att unna mig själv och det lutar åt att gå in i närmsta antikvitetsaffären och köpa något unikt eller så ska jag handla mig ett smycke. Ni blir här med mina vittnen till att jag lovat mig själv detta;) 


Under julhelgen har jag även hunnit läsa ut två böcker. Ja för alla stressar inte kring jul, inte här i alla fall här var vi färdiga med julklapparna redan 1 december;) Så tid för läsning har det funnits. De två böckerna som jag läst är Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon samt Kaffe med musik av Karin Brunk Holmqvist och vad jag tycker om dom kan ni läsa här. 

Nu ska jag städa ur julen på C.b.A och börja föbereda för påsken;) Tack för alla söta julhälsningar som trillat in under helgen, de har värmt i massor. 

Ta hand om er i halkan
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...