söndag 9 december 2012

Julmarknad och uppmärksamhet.

God morgon underbara Söndag

Igår var en ljuvlig dag. C.b.A och Norrgårdens design hade en mycket trevlig dag tillsammans med mycket utbyte av idéer och en hel del planerande inför NÄSTA års julmarknad. Ja det gäller att börja planera i tid;) 


Jag har även fått den stora äran att få en award av ljuvliga Petra med bloggen Torpliv och det gör mig så glad. Stort tack. Med Awarden följde några frågor som jag skulle besvara och här kommer mina svar:)


Vad gör Dig glad på en måndag?
Mina måndagslistor, för när man ger sig möjlighet att tänka på de bra sakerna i livet (istället för allt som krånglar) så blir man glad. Skriver man sen ner dem så blir glädjen större;) Vad driver Dig att skriva på din blogg?
Det är många delar som driver mig att skriva i bloggen. Framför allt är det för att jag mår bra av att skriva. Men även för att alla söta kommentarer gör mig glad och stärker mitt självförtroende. Men mitt miljötänk är även de en drivande faktor, om jag så bara kan få en enda person att börja tänka efter lite kring miljöfrågor så har jag iallafall fått EN att tänka efter;) Var skulle Du vilja bo om Du fick välja fritt..?
Precis där jag bor nu;) Är så lycklig över vårt boende. Sen hade jag kanske även velat ha ett boende vid västkusten men vem vet;) I framtiden kanske vi har två hus;) 

Stads- eller lanttjej..?
Jag är definitivt en lanttjej;) men kan ibland sakna kulturutbudet som en stad erbjuder. Men tur man kan åka på stads-besök då;) 

Vad är Din främsta tillgång?
Definitivt mitt positiva tänk, med det kan man komma hur långt som helst

Vad tror Du dina vänner skulle säga vara Din främsta tillgång?
Tror de skulle säga samma sak

Favoritmat?
Det mesta som andra tillagar;)

Någon känd person som inspirerar Dig?
Det finns förmodligen flera, men just nu kan jag inte komma på någon..

Tror du på tankens styrka..?
Absolut!

Var vill Du åka på din kommande semester?
Åååå jag vill och vi måste komma iväg på en husbils-semester nästa år. (hoppas bara vi har råd med husbilen) Semestra i vårt vackra Sverige är min melodi

Vad är lyx för Dig?
Att leva mitt liv precis så som jag gör nu, med möjlighet att hålla på med det jag brinner för. Vad man ska göra sedan är: Meddela den som blivit nominerad både på Din och dennes blogg. Svara sedan på de 11 frågor Du fått av den som nominerat Dig. Välj ut 11 nya bloggar att nominera och gör 11 nya frågor till de nominerade att svara på(om du vill eller välj samma som ovan)  Bloggarna får inte ha fler än 200 följare. 

Jag säger som Petra att jag: "Önskar att jag kunnat välja fler, då jag har fått chansen att hitta massor av fina bloggar som inspirerar mig och som gör mig glad och inspirerar mig i mitt pysslande, men här är några av dem":
Jag önskar er en fantastisk söndag. Själv har jag en hel del C.b.A jobb att göra med tänk vilken tur jag har att det är såååå roligt;)Ni som tänkt att medverka i pysselutmaningen glöm inte att de ska vara inne senast 24.00 idag;)  

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...