söndag 9 december 2012

Julmarknad och uppmärksamhet.

God morgon underbara Söndag

Igår var en ljuvlig dag. C.b.A och Norrgårdens design hade en mycket trevlig dag tillsammans med mycket utbyte av idéer och en hel del planerande inför NÄSTA års julmarknad. Ja det gäller att börja planera i tid;) 


Jag har även fått den stora äran att få en award av ljuvliga Petra med bloggen Torpliv och det gör mig så glad. Stort tack. Med Awarden följde några frågor som jag skulle besvara och här kommer mina svar:)


Vad gör Dig glad på en måndag?
Mina måndagslistor, för när man ger sig möjlighet att tänka på de bra sakerna i livet (istället för allt som krånglar) så blir man glad. Skriver man sen ner dem så blir glädjen större;) Vad driver Dig att skriva på din blogg?
Det är många delar som driver mig att skriva i bloggen. Framför allt är det för att jag mår bra av att skriva. Men även för att alla söta kommentarer gör mig glad och stärker mitt självförtroende. Men mitt miljötänk är även de en drivande faktor, om jag så bara kan få en enda person att börja tänka efter lite kring miljöfrågor så har jag iallafall fått EN att tänka efter;) Var skulle Du vilja bo om Du fick välja fritt..?
Precis där jag bor nu;) Är så lycklig över vårt boende. Sen hade jag kanske även velat ha ett boende vid västkusten men vem vet;) I framtiden kanske vi har två hus;) 

Stads- eller lanttjej..?
Jag är definitivt en lanttjej;) men kan ibland sakna kulturutbudet som en stad erbjuder. Men tur man kan åka på stads-besök då;) 

Vad är Din främsta tillgång?
Definitivt mitt positiva tänk, med det kan man komma hur långt som helst

Vad tror Du dina vänner skulle säga vara Din främsta tillgång?
Tror de skulle säga samma sak

Favoritmat?
Det mesta som andra tillagar;)

Någon känd person som inspirerar Dig?
Det finns förmodligen flera, men just nu kan jag inte komma på någon..

Tror du på tankens styrka..?
Absolut!

Var vill Du åka på din kommande semester?
Åååå jag vill och vi måste komma iväg på en husbils-semester nästa år. (hoppas bara vi har råd med husbilen) Semestra i vårt vackra Sverige är min melodi

Vad är lyx för Dig?
Att leva mitt liv precis så som jag gör nu, med möjlighet att hålla på med det jag brinner för. Vad man ska göra sedan är: Meddela den som blivit nominerad både på Din och dennes blogg. Svara sedan på de 11 frågor Du fått av den som nominerat Dig. Välj ut 11 nya bloggar att nominera och gör 11 nya frågor till de nominerade att svara på(om du vill eller välj samma som ovan)  Bloggarna får inte ha fler än 200 följare. 

Jag säger som Petra att jag: "Önskar att jag kunnat välja fler, då jag har fått chansen att hitta massor av fina bloggar som inspirerar mig och som gör mig glad och inspirerar mig i mitt pysslande, men här är några av dem":
Jag önskar er en fantastisk söndag. Själv har jag en hel del C.b.A jobb att göra med tänk vilken tur jag har att det är såååå roligt;)Ni som tänkt att medverka i pysselutmaningen glöm inte att de ska vara inne senast 24.00 idag;)  

Annie
9 kommentarer:

Änglar & Hjärtan sa...

Så mycket fint du har gjort till dina marknader! Menar allt i tidigare inlägg också! Hoppas att du fått mycket sålt! Underbart med så mkt återbruk! Själv står jag idag på sista julmarknaden för i år...

Hoppas du får en fin söndag!
kram Alexandra

Hannis sa...

Hej du!
Du fina människa som alltid sprider sån mjukhet med dina kommentarer och dina inlägg.
Tack för awarden!

Vet du, mitt paket är klart. I morse så var jag gråtfärdig av trötthet. Men så tänkte jag på paketet och bestämde mig för att jag ta mig 17 ska vara med!
Så nu har jag för första gången slagit in paket som går att återanvända,brukar överlåta det till dom som kan i vanliga fall=)). Och nu är jag lite piggare igen, behövde pyssla!

Stor kram till dig/Hannis

Marianne sa...

Tack snälla vad glad jag blir!:)
Nu har jag lagt ut mitt bidrag till pysselutmaningen på bloggen.
Det var så himla kul!
Kram

Anita sa...

Vad glad jag blir att min blogg gläder och inspirerar dig - tänk vilken guldgruva internätet är för oss pysslare.

Jag hade ju tänkt att lämna ytterligare ett bidrag i din utmaning "Ecowrapping" men på grund av familjeskäl så blev det ingen tid över. Nästa gång kanske..

Ha en riktig trevlig söndagskväll

House and Garden by Bia sa...

Tack för awarden...gulle dej...jag blir glad förstås :))))
Önskar dej en mysig andra advent....glöm inte att tända ljusen :))
Stor kram Bia

Lilla Källängen sa...

Ååå så go du är, Tack så mycket! Vad glad jag blir:-)
Ska absolut klura lite på frågorna så kommer det i ett inlägg sedan :-)
Vad mycket tjusiga saker ni hade på ert bord på julmarknaden! Förstår att det är roligt att planera..å allt tar ju sin lilla tid att ordna och tillverka så det är klart man ska börja i tid:-)
Ha en underbar söndagkväll
kram Anneli

Hannis sa...

Mitt lilla paket ligger på bloggen nu=))

Kram Hannis

Torpliv sa...

Så roligt att få läsa lite om dig! Och vilket härligt marknadsbord du visar upp, jag gissar att det blev en hel del sålt på er julmarknad! Visst är det bra att börja planera i tid, och planeringen kan ju också vara riktigt, riktigt rolig när man har något kul att se fram emot =)
Önskar dig en underbar måndag!
Kram Petra

Mycket annat & lite betong sa...

Så fint det ser ut på ditt marknadsbord!
Tack gulliga Annie för att du tänkte på mig med awarden!

Kram Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...