onsdag 30 januari 2013

En början

God eftermiddag kära Onsdag

Mina storstilade planer som jag hade idag blev inte på långa vägar färdiga. Men jag har börjat. 

Den första planen som jag tog tag i var hallen. Hallen som jag aldrig tycks bli nöjd med, hallen som redan blivit omöblerad fyra gånger sen den blev färdig i höstas. (många hål i väggen har det blivit) 

Men utgångsläget som jag hade idag såg ut så här. 


 En mycket rörig avhängningsplats med mycket onödiga kläder och skor. 


 Pallhyllorna fyllda med skräp, nässpray och post


De vackra plåtskåpen som inte är fyllda ens med hälften av vad de borde vara fyllda med (alla de onödiga kläderna på avhängningsplatsen) 

Japp så såg det ut när jag började. Det ser inte ut så nu;) Lite förändringar har det blivit men än är jag inte helt färdig så bilder kommer imorgon;) 

Önskar er en härlig kväll
Annie

4 kommentarer:

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

ja det där med kläder och skor överallt känner jag igen. vår hall är så liten och det är helt omöjligt att få det till att bli bra. Vi får nog bygga ut hallen för att kunna få det bra och få rum med lite garderober så man kan stänga igen och slippa se stöket :)
Ha en fin kväll.
Kram Jennie

VisaLiza sa...

Märkligt det där hur vissa rum aldrig tycks bli riktigt bra hur mycket man än grejar. Fast jag måste säga att ni har ju en jättefin hall. Handlar bara om att få alla om att lägga alla saker där du vill ha dem ;) Jag har hittills misslyckats med denna uppgift här hemma men jag ger inte upp! Kramar Liza

Huset på Backavägen sa...

Precis så här ser ett hem ut emellanåt men jag är nyfiken hur du har fixat till det.

MirEll sa...

Känner igen mig! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...