fredag 11 januari 2013

Underbart spenderade av julklappspengarna

God förmiddag

I natt kom Mr Migrän på besök vilket gjorde att morgonen blev inte alls som planerat. Men nu är han utslagen tack vare mina tabletter samt sömn. Så nu välkomnar jag denna dag;) Detta blev resultatet av mina Julklappspengar. Efter att ha surfat in på Adlibris så insåg jag att det är detta jag ska unna mig. Böcker som passar mitt 2013. Två böcker för min kropp och två böcker för min själ. 


 Den första boken som jag dykt in i är Migränyoga av Per Söder. En bok jag verkligen kan rekommendera, de han beskriver om sitt liv med migrän liknar väldigt mycket mitt liv. Alltså en vanlig migränikers liv.
 Nu ska jag bara få knas på de första övningarna och utföra dem i 40 dagar innan jag går vidare till nästa övningar och utför dem i 40 dagar osv. Sen får vi se om det hjälper. Men jag är övertygad om att det kommer hjälpa om inte migränen så välbefinnandet i övrigt. Denna bok tror jag passar alla som vill berika sitt liv, leva i nuet och läsa sig få kontakt med sitt inre. 
Ja ni förstår att jag är nyförälskad i boken;) 


 Idag ska jag påminna mig om att jag är underbar;) Jag ska ordna lite beställningar på C.b.A och sedan ska jag jobba mitt vanliga kvällspass i klädbutiken;) 

Önskar er en underbar dag

Annie

6 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

så Unerbara böcker...lite av varje som du mår bra av. Migren usch och fy. Men Yoga kan jag rekomendera dig. Så lycka till.

Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥

Rosa i huset i vitt sa...

kikar in och önskar dig en bra helg
kram Rosa

VisaLiza sa...

Klart att du är underbar! Bra med att affirmera varje dag. Riktigt klokt sätt att spendera julklappspengarna på. Kramar Liza som önskar dig en riktigt bra helg

FruNeroLindström sa...

Vilka underbara julklappar de blev.
De två översta i högen väcker även min nyfikenhet ;)
Och vilken underbar idé med minnesburken.
Hoppas migränen håller sig borta och att ni får en underbar fredag och helg, kram Malin

House and Garden by Bia sa...

Måste bara fråga dej...var det den boken jag tipsade dej om?? I så fall var det ju jätte kul, om du nu gillar den!!:) Eller är jag helt ute och cyklar, fniss...
Ha det gott!!
Kram

MirEll sa...

Själv har jag inte yogat speciellt mycket men den erfarenhet jag har är att kroppen verkligen njuter. Hoppas det hjälper mot din migrän.
Mycket väl spenderade julklappspengar förresten. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...