tisdag 12 februari 2013

Hemma bäst men "borta" finns Panduro;)

God kväll

Ja nu är vi hemma efter en mycket trevlig tid i den stora staden. Härligt med lite semester, och mycket trevligt att träffa svägerska med familj.  Nu väntas en fortsatt vecka med sportlov vilket innebär att vi hela familjen är samlade och då hoppas jag få lite pysslat gjort...

Ja det blev ju endel inköpt på Panduro. Har man inget Panduro i närheten så finns riskerna att man shoppar loss när man väl kommer till en. Förhoppningsvis får ni se några resultat inom kort. 

Så roligt att se alla bidragen som trillat in till Pysselutmaningen, tänk så mycket man kan göra med konservburkar egentligen. Än finns tid att vara med, klicka här så får ni reda på mer. 

Nu önskar jag er en god kväll
Annie

10 kommentarer:

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Åh så kul och vad mycket du hittat oxå.
Ska bli kul å se alla bidrag till din utmaning:)
Ska se om jag hittar några konservburkar jag med, kanske hinner få till något.
Ha en fin kväll och tack för din kommentar hos mig:)
Kram

Tinis vita hem sa...

Det skall bli roligt att se vad du pysslar av inköpen :)
Vi skall åka till Stockholm nästa vecka, när vi har sportlov och då står bl.a. ett besök hos Panduro på programmet :))
kram Tini

House and Garden by Bia sa...

Välkommen tillbaka!!
Panduro är en härlig affär...jag brukar gå in där och handla ibland:)
Ha en fortsatt fin kväll!! Hoppas du får en fin morgondag också!
Kramis

Anna sa...

Men vi HAR ju Panduro i sta´n nuförtiden! Inte med fullt sortiment förstås, men det som inte finns hemma tar de hem.

Ja, det tog tid, men jag hade roligt samtidigt! Inte själva röjandet kanske, men klinkersläggning och målning och att sedan få ställa in saker och se ordningen som blev! ÅH, så härligt! Nu har jag börjat på "skrubben" i mitt kontor...Lika illa där nästan, fast mycket mindre. Har hunnit en bit och jobbar mig sedan ut mot kontoret så sakta...Detta elände som jag vistas i så många timmar/dag! FY! Men så är det så lätt att bli sittande vid datorn och jobba med skygglapparna på... Jag VET ju hur mycket mer inspirerande det blir när det är uppstädat runt en när man jobbar!
Sedan får det nog bli en sväng på vinden också...
Kram Anna

Hannis sa...

Härligt att ni har haft det bra!
Vi har också Panduro här men dom har inte ett lika roligt sortiment som i Stockholm. Brukar passa på när jag åker till syrran att shoppa lite=))

Vad skönt att du har lite pysseldagar framför dig!

Kram Hannis

FruNeroLindström sa...

Måste varit rena julafton. Ska bli spännande att se vad du hittar på med allt.
Ha en mysig dag, kram Malin

Huset på Backavägen sa...

Pysseldrottningen!

VisaLiza sa...

Låter som att du har haft en riktigt härlig semester. Vi har en ganska bra Panduro på nära håll men det är nästan lite traumatiskt att gå in där. Jag blir alltid så överväldigad av alla saker som jag skulle kunna göra... slutar nästan alltid med att jag kommer därifrån utan att handla alls! Kramar Liza

Lillstugan Loppis sa...

Vill bara skrika...... JAG VILL MED SHOPPA PÅ PANDURO!!!!!!!!! Får kolla in rean på nätet i stället... Och välkomna hem såklart;). Jag har hittat och köpt en stans.... Med hela alfabetet!!!;))) komplettering kallas det!!!;) nu finns det ännu mer möjligheter!!! Tjoho!!!puss vännen, ses och hörs snart igen!;)kram, Mia.

Mamma C sa...

Jag blev lite smått tokig när Panduro öppnade här hos mig. Men nu har jag stillat mig, fast visst händer det att man stoppar korgen full med en massa småprylar och annat kul som dom har.
Kram Mamma C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...