söndag 7 augusti 2011

Trädgårdsframgångar och var är detta?

Nu har vi ännu en gång hittat något som vi inte vet vad det är för något.
 Detta trädet är det som vi inte har någon aning om vad det är. 
 Vackra är bären som växer på iallafall. Tror dock inte att de är ätliga, men vackra att titta på är de. Så är det någon där ute som känner igen dessa bär med tillhörande träd snälla lämna en kommentar så att vi får reda på vad det är för något. Man vill ju gärna veta vad det är man har i sin trädgård.

Något vi däremot vet vad det är är denna

 En vacker stockros som nu äntligen tagit sig och börjat slå ut. Den är verkligen vacker och vi tackar snälla Syster Linda för att hon delade med sig av denna goding i våras. 

I trädgården pågår annars massa projekt de mesta handlar om att röja och rensa. Men lite utsmyckning av trädgården har vi hunnit med. 
 Runt vårt plommonträd har vi lagt en duk och på på duken vit sten som vi sedan dekorerat.
 Denna lilla vackra ängel som jag gett namnet Gabriel (passande va) har vi inhandlat på den mysiga butiken Hemma hos Haglund i Gällstad. Ängeln är av märket miljögården och kostade bara 199:- Ett riktigt fynd tyckte jag.
På sena kvällen gav ljuslyktorna ett vackert sken ifrån sig. Lyktorna är inhandlade hos Systrarna Karlsson till den billiga summan av 29:-/st 

Inne i huset har projekt Franks rum börjat ta form, rummet har röjts ut, kanterna slipade och den första omgången av spackel ligger på väggarna. Ser men spänning fram emot när det är dags att inreda detta lilla rum:)

Nu ska här fortsättas jobba med Systrarna Karlsson en liten stund till innan D ger sig iväg på fotbolls-match och jag är själv med barnen.

Men glöm inte att lämna ett meddelande om du känner igen vårt mystiska träd;)
önskar er en trevlig söndagskväll
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...