måndag 11 juli 2011

Hyllor på plats, fågeltavlor uppe samt mobilpyssel

Nu är hyllorna äntligen på plats och alla alla leksaker har fått en plats, dröjer nog inte länge innan alla leksakerna ligger på golvet dock;) 
 Hyllorna är inköpta på Coop bygg likaså konsolerna. De är målade en gång i vitt så att träet lyser igenom lite. Den översta hyllan är 20 cm bred och de två andra är 40 cm. 

Två gamla samlar hyllor har blivit ommålade och tapetserade med en blå-prickig tapet för att sedan förvara allehanda småsaker

Den röda hunden är fyndad på loppis och tjänstgör nu mer som vakthund åt alla cd skivor så att de hamnar rätt igen efter lyssning. 

 Efter att hyllorna var uppsatta var det dags att ta tag i den härligt randiga väggen. Här ska olika tavlor med olika motiv så småningom upp. Först ut var de tre loppisfyndade fågeltavlorna

 Med nya ramar passade de helt plötsligt mycket bättre in i rummet

 Närmast pysselhörnan fick bli deras hemvist så att V kan titta på sina älskade fåglar så fort han pysslar

Vi har valt att inte ha några gardiner i rummet. Den största anledning till detta beslut är att vi vill släppa in så mycket ljus som möjligt sen fungerar ju rullgardinen lite som gardiner.

Men något dekorativt att hänga i fönstret ville vi ha. Så då konstruerades denna 

 En mobil med en massa härliga djur hängande
 Fantasifull och rolig samt ett sätt att liva upp fönstret lite. 

Nu är nästan V:s rum helt färdigt. Lite mer tavlor ska upp på väggen det ska bara hittas lite fler tavelramar först.

Nästa rum vi ska köra igång med är lille F:s rum sen kommer alla sovrum att vara iordning och vilket rum som kommer efter det har vi inte helt beslutat än. Kanske tar vi lite semester då;)

Önskar er alla en ljuvlig kväll
Annie

1 kommentar:

mamma sa...

Det blev kanon fint.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...