onsdag 26 oktober 2011

Ljuvliga stolar


God morgon.
Jag har ju förut berättat om våra ljuvliga grannar. 

Och om jag inte trodde att jag kunde få ljuvligare grannar så hade jag fel... För visst kunde de bli ännu ljuvligare...

I vår fina rum har vi varit utan stolar en längre tid, vi har varken haft tid eller ork att springa på stols-jakt. Ja för nya vägrade jag köpa utan jag ville hitta minst fyra på någon loppis. 


Helst skulle de vara färdigt vitmålade så att jag för en gång skull slapp släpa fram färgen och penseln, för att måla om stolar är ganska tråkigt. Men som sagt vi hade inte kommit oss för att ta tag i detta stolsdilemma riktigt än...


Så förra veckan kom vår granne upp och bjöd ner oss på äppelpaj hon passade då även på att ta en titt in i vardagsrummet för att titta på hur det blev när vi bytte rum. Hon upptäckte då vårt stolsdilemma...Och sa då... Jag har stolar hemma som vi inte använder, vita... Vill ni ha dom...

JAAAAA;)

Så dessa stolar fick vi, förutom den ovan. 

Två pinnstolar med lite lägre rygg, inte helt lika varandra

Och två pinnstolar med lite högre rygg inte heller de helt lika varandra

Men åh så ljuvliga de är. Fem helt olika sorters pinnstolar, tunga välarbetade pinnstolar. De är dock målade i en glansig vit färg och jag tror att jag någon gång kanske tar och slipar, och målar lite på dem ändå... Men det bästa är att det är ingen brådska, inget måste utan bara ett Om jag vill, någon gång.

Jag är så tacksam över dessa grannar och jag älskar våra nya "gamla" stolar. Nu är vi stolsutrustade för den kommande julen som kommer firas här hemma hos oss;)

Önskar er alla en helt ljuvlig dag
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...