onsdag 27 juni 2012

När inspirationen tryter ska man ha en Mia;)

Efter den avslappnande semestern så kom jag hem utan minsta lilla pysselidé. En känsla som för mig är lite ovanlig. Tänk om jag hade tappat all inspiration på semestern? Hemska tanke!!!

Men tänk då vilken tur att man har vänner. Och tänk vilken lycka att jag har en vän som är lika galen i pyssel som jag är;) Och ännu mer tur att denna vän precis gjort ett stort stämpel inköp som hon villigt delade med sig av. 
Det har alltså stämplats idag, på tyg och papper i massor i tanke att senare förvandla dessa stämplade stämplar till något kreativt underverk. Tänk så smart att man kan dela stämplar med sina vänner, det är bara att stämpla upp ett lager och spara tills man hittar de perfekta användningsområdet. 

Jag och Mia (som förövrigt är min pysselvän) har även lagt upp planeringen inför öppettiderna av vår lilla loppis så är ni i närheten av Mossebo den 6,17,22/7 mellan 14-18 så är ni välkomna att hälsa på;) 

Nu ska här försökas göras ännu ett försök att lägga lilla F som vägrar att sova då vi glömt hans nalle Åke hos Mia, håll tummarna att det går;) 

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...