onsdag 15 augusti 2012

Ett loppisfynd tar plats och renoveringen av kök fortsätter;)

Godmorgon
Ni minns väl mitt härliga loppisfynd. Min ljuvliga gamla dock icke fungerande klocka. 


Denna klocka har nu fått sin tillfälliga plats i köket, i ett sätt att "ruffa" till köket lite. Ja för jag liksom många andra har väl blivit drabbade av Industri-sjukan och har en längtan efter lite hårdare toner i hemmet. Själv är jag en "sucker" för när hårt möter mjukt att blanda hej i vilt. Så klockan har fått en plats i ett kök som behöver bli lite hårdare. 


 Köket har vi renoverat med minsta möjliga medel, vi har målat, köpt billiga tapeter, gjort så mycket vi kunnat själva (ni kan läsa mer om köket här) Köket var även med i ett reportage i Drömhem och trädgårds specialtidning "bygga nytt och renovera" för ett tag sedan. 


Sedan de reportaget så har det hänt lite till i köket. Vi har målat plastgolvet;) 


Men igår gav vi upp, igår åkte vi till en mattläggare och bokade tid. Främsta anledningen är att ljust golv är inge bra om man har små barn. Fler anledningar är att golvet slits väldigt lätt speciellt om man har barn som kör bilar, slår med leksaker mm mm på golvet, sen är köksgolvet och hallgolvet i ett stycke (alltså det finns ingen tröskel) och mattan ute i hallen är i mycket mer bedrövligare skick än vi först trodde. När vi började granska golvet insåg vi att detta var inget golv att spara på. Så igår var vi och tittade på golv och bokade in en tid med en golvläggare, de kommer hit och mäter och kollar nästa vecka och vi väntar med spänning;) 

Nu ska jag ta min store kille till sitt efterlängtade dagis och sen ska jag njuta av lite egentid med den mista;)

Ta hand om er
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...