torsdag 20 september 2012

Förväntningarnas tider

God morgon till ännu en underbar dag

Idag kommer de så äntligen, våra målare;) Idag ska tapeterna komma upp, kaffe ska bjudas på och i kväll ska tv:n återfå sin plats framför soffan i tv-rummet och tiden med frukost framför tv-n är förbi. 

Knappt kommer vi hinna flytta i ordning i finrum och tv rum innan det är dags att även flytta in köksmöbler, hallmöbler och lilla F:s möbler i tv och finrum. För i början på nästa vecka kommer golvläggarn;) 

Åh det händer mycket nu och jag njuter och längtar i stora drag. 


 Medan jag njuter över att saker och ting börjar arta sig så hinner jag pyssla lite med. Min käre mor håller alltid ett extra öga åt mig när hon är på loppisar och vid den senaste loppisturen så hittade hennes öga lampskärmar åt mig;) Så mitt pyssel förtillfället är lampskärmar, lampskärmar och lampskärmar. Tyll och tyg knutar och saxar i en härlig pysselblandning. 


Men förutom att pyssla så njuter jag även i stora drag av den ljuvlig hösten. Jag älskar verkligen hösten och hade det inte varit så att jag älskat alla årstider så hade nog hösten varit min favorit;) Jag har turen att få gå igenom en mycket vacker liten skog påvägen till barnens dagis, och jag njuter var dag. 

Jag önskar er en härlig höst dag och glöm inte att njuta;)
Annie


Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...