söndag 2 september 2012

Vad man gör med all spets

God morgon
Idag är det ett perfekt mys, te och pysselväder. Vinden viner utanför och regnet faller likt strösocker ur en sil. Brrrr:)

Igår pysslades det lite på kvällen, har under en lägre tid funderat över hur jag på bästa sätt ska kunna förvara all min ljuvliga spets. Det ska vara lättåtkomligt, någorlunda översiktbar samt att de inte får snuttra in sig med varandra. 

Någonstans på nätet fick jag en idé 
Klädnypor. Minns inte vilken sida jag var inne på men det var en sida där de använt klädnypor till att hålla garnbitar sorterade och osnuttrade. Funkar det till garn så borde de funka till spets... Och det gjorde det. SÅ har ni inget för er idag, plocka in era klädnypor från vindan (för chanserna att vi kommer få hänga ut mer tvätt verkar vara ganska små) och sedan är det bara att sätta sig tillrätta i soffan och börja sortera och linda. 

På tal om soffor idag ska den nya soffan hämtas hem och den gamla har lagts ut på nätet, i en förhoppning om att bli såld fort, så jag slipper ha två soffor ståendes i vårt redan överfyllda hus;) 

Önskar er som tittar in en ljuvlig dag, här ska det skrattas åt regnet och göras något kul. 
Annie

Ps. Försäljningen på gårdagens barnfyndmarknad gick över förväntan. Lämnade in tre flyttkartonger kom hem med en och en halv samt ett kuvert fyllt med pengar;) 
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...