tisdag 16 oktober 2012

Vad som händer när man egentligen ska städa pysselrummet

God förmiddag

Härligt höstrusk vi har idag, en perfekt dag att vara hemma med febrig liten F och mysa och dricka te. 

I fredags då jag skulle städa i pysselrummet som ser ut som ett slagfält så blev det inte så mycket städat av. Det blev pysslat av istället, ni minns kanske tavlan som jag visat tidigare (annars hittar ni den här) Men det var inte det enda pysslet som jag färdigställde. 


 I en skål i pysselrummet hade jag liggandes lite delar ur söndriga smycken, mest mina egna. Där låg även några av mina favorit prismor och kedjor. 


 Några nycklar och egen designade hjärtan fanns där med 


 När jag sedan hittade min söndriga lampa från Ikea så slog det mig. En mobil skulle göras. Så alla verktyg till projektet plockades fram och favoritsakerna fick en hängande plats i mobilen.


Denna satte sen snälla Mr D upp i tv-rums fönstret och den må vara lite prålig men på något sätt så gillar jag den. (kan bero på att alla favorit saker är där i bland annan några av mina favoritsmycken som gått sönder) 

Önskar er alla en härlig mysig Tisdag nu ska jag koka mig en kopp te och slappna av lite medan lilla F ligger och sover. Sen i eftermiddag blir det lite jobb för att sen på kvällen tänkte jag återta städandet i pysselrummet. Kanske blir det något mer skapat då;)

Ta hand om er
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...