torsdag 22 november 2012

Advents ljus nummer samt ljuslyktor

God förmiddag Mr Migrän Torsdag

Japp igår var jag dum, jag trodde att den där lilla lilla krypande huvudvärken skulle försvinna av sig självt bara jag fick en god natts sömn, men icke;) Mr Migrän passade på att samla energi medan jag sov och gav mig en rejäl omgång på morgonen. Är så glad att jag har tabletterna att ta till vid sådana tillfällen, och så arg att jag inte motade Mr Migrän med en tablett redan i går kväll som jag brukar göra. Men men förhoppningsvis så ger jag inte Mr Migrän samma chans igen. 

Igår hade jag en heldag ägnad åt C.b.A först och främst så handlade dagen om att skriva, men vad jag menar med det får ni veta en annan dag;) Men sen hade jag även lite tid att fotografera tisdagens "pysselmedMia" alster.


Vad tycker ni om mina adventsljusnummer. Fick idén av min kära granne som jag nu utnämner heligt till min personliga PC (Pyssel coach) 


 En knapp en bakform, spets och bibelblad fyra av mina favoriter in en smart kombination


Tänkte ha med ett gäng till julmarknaden på Haga. Får se om någon tycker om dem. 


Sen har jag även färdigställt några av ovan nämnda grannes barnmatsburkar som jag så snällt fick av henne. Vid förra marknaden gick ljuslyktorna som smör i solsken och jag hoppas på det denna gång med. Tänk så mycket snällare för miljön det vore om alla handlade återbrukat;) Eller pysslade återbrukat. 

Nu önskar jag er alla en mycket trevlig dag, själv ska jag se om jag kan skapa mig en trevlig dag trots delar av Mr Migrän i min kropp. Men lite mer vila, ännu en tablett och positivt tänkande löser det mesta.

Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...