onsdag 14 november 2012

Glädjen av unika handgjorda saker

Godmorgon ljuvliga dag

Igår var en fantastisk dag, inte bara det att Mr D kom hem tidigt utan en kär granne kom även förbi på en liten fika och lite (massor) med pysselinspiration. Har ni tänkt på hur mycket lättare och roligare det är att ha en vän att bolla pysselidéer  med;) Tack Titti;) 

I år har jag bestämt att fokus när det gäller pynt och julklappar kommer ligga på hantverk, så ni som förväntar er julklappar från oss var beredda på att få unika julklappar (dock inte från C.b.A) 

När det kommer till pynt så har jag nu gjort mitt andra inköp på den fronten. Första inköpet kan ni läsa om här. Det andra inköpet ser ni här. 
Ett härligt flaggspel designat av MirEll Design ni kommer till hennes blogg här. Visst är den fantastisk och jag längtar tills jag kan hänga upp den och då jag troligtvis inte klarar av att vänta speciellt länge så är 1 december dagen då det kommer hända;) 

I morgon ska ni hålla ögonen öppna, för då hade jag tänkt att utmana er lite;) En utmaning som jag hoppas många av er vill vara med på. Så...

Väl mött imorgon igen
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...