söndag 30 december 2012

En vackert möte i dubbel bemärkelse

God eftermiddag

Ni som förväntar er att se vad jag gjort av klädnyporna får hålla er till tåls i några dagar till. Men den som väntar på något gott, eller hur;) 

Igår dukades det upp till fest här på Huset nummer 10, det var dags på början av en förhoppningsvis lååång tradition. Det var dags för barn och barnbarn till Åke och Elsa Eriksson att träffas för lite julmys. 


Jag har tre ljuvliga mostrar, en morbror och tio härliga kusiner. När vi var mindre så umgicks vi en hel del men när vi nu vuxit upp och vi kusiner fått egna familjer så ses vi allt för sällan. Men för att råda bot på vår längtan efter varandra så ordnar vi titt som tätt kusin och moster-träffar och igår var en sådan dag. 

En härlig kväll med mycket skratt, god mat och en hel del sång. Men det var även en kväll som vi fick bekanta oss med denna vackra sak som jag givit namnet Vilgot. 


Han landade bakom vårt hus runt 6-tiden i går kväll och han stannade hela natten. I morse när han fortfarande var kvar så ringde vi till Djurambulansen som beslutade sig att försöka komma hit och hjälpa Vilgot. Djurambulansen är en ideéll förening vars uppgift är att försöka hjälpa djur i nöd klicka gärna på länken och läs mer. 

Men innan djurambulansen hann komma så bestämde sig Vilgot för att försöka flyga trots allt. Gissa om det var vackert att se honom lyfta om dock lite nervöst då han var lite baktung och var nära att krascha in i grannens tak. Men ack så vackert att se att han mådde bra till slut. Ett stort tack till  djurhjälpen och djurambulansen som var beredda att hjälpa Vilgot. 

Nu önskar jag er en härlig fortsättning på söndagen, här ska en rejäl förkylning vårdas och tas om hand. Tittar ni in i morgon så kan ni få läsa en återblick på 2012. 

Ta hand om er
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...