måndag 31 december 2012

Mitt ljuvliga 2012

Tänk ett år går så fort, utan att man hinner tänka så har 365 dagar passerat och upplevelserna lika många. Månader har passerat och mycket har hänt. 

I maj hittade jag tillbaka till denna blogg igen. Jag fyndade på Blocket detta ljuvliga skåp som snabbt fick sin bestämda plats i hallen. 


Det var även månaden då Mr Migrän gjorde sin entré på bloggen och jag har sedan dess fått otaliga tips och trick på hur jag ska kunna mota denne herre i dörren.
 Stort tack. 


Juni fortsatte med härligt trägårdsjobbEn massa grus köptes in och högen må ha krympt men ack så mycket sten vi har kvar.De ljuvliga Pysseltisdagarna fortsatte under juni månad och mycket prat, skapande och fikande blev det med kära Mia.


Juni var även dagen då min Bokflik föddes och bok efter bok börjades läsas ut. 


Juli kom och jag och kära Mia höll vår loppis öppen, härliga dagar blev det. 


Men då saker säljs så kan man ju köpa in nytt, och efter det årliga besöket i dalarna så kom jag hem med bland annat denna vackra stora glasburk. 


Juli var även månaden då mina Måndagslistor tog sin början och om ni inte testat att skriva måndagslistor så gör gärna det för det är en ljuvlig start på veckorna. Ni kan läsa alla mina måndagslistor här.

Augusti kom och med den höstens loppistider 


 Denna ljuvliga klocka fyndades och jag tror nog inte att jag någonsin kommer att tröttna på denna ljuvliga tingest. 


Augusti var även månaden då många tankar kring miljö och miljömedvetenhet blev starkare. Jag tipsade om miljövänligare rengöringsmedel och upplyste om varför plastpåsar är ett miljövänligare alternativ jämfört med papperspåsar. Ni kan läsa alla de inläggen här


Men Augusti var även månaden då det pysslades en del, det var månaden som den minste killen skolades in på dagis och det var månaden som jag blev arbetssökande (på riktigt) 


Men det var även månaden som sovrummet fick sig en make-over (ni kan se inläggen här) Och det var månaden som jag började jobba på det som jag fortfarande benämner som mitt drömjobb, mitt jobb på butik 2XL i Gällstad. 


September kom och med den startades C.b.A en liten hobbyverksamhet som börjar växa sig större. (ni hittar hemsidan här


Det var även månaden för C.b.A och Norrgårdens Designs första höstmarknad ett äventyr som vi hoppas återkommer 2013;)


Den bästa bok jag läst på länge lästes ut denna månad och har ni inte bekantat er med denna bok än så rekommenderar jag er att göra detta;) 


Det skördades morötter och min älskade Mr D bjöd på ett mycket uppskattat bröd recept som ni finner här. September var även månaden för inköpet av vår gamla soffa och tv-rummet fluffades till. (här kan ni se förvandlingen) De var månaden som jag rannsakade mig själv i hopp om att skriva den bästa CV.n 


Detta var även månaden då vi lade en massa massa pengar på ett nytt golv, pengar jag inte ångrar att vi spenderade;) 


Oktober kom och med den mitt första inlägg IRL (ett mycket uppskattat sådant och kanske 2013 kommer innehålla mer av det)


Pyssel rummet började städas för att förbereda inför kommande julmarknadspyssel men slutade istället med att jag pysslade en massa annat;) En härlig kreativ tid. 


Men tillslut blev det trots allt en hel del pysslat inför kommande julmarknad. 


November kom skapandet fortsatte både inför julmarknaden men även väggen i finrummet fick sig en omgång med spikar, ramar och tavlor. (mer om finrummet finner ni här


Choices by Annie skaffade sig en butik inne på Handgjordasaker.se och den stora Pysselutmaningen såg dagens ljus för första gången.


Jag fann även en vacker stege i skogen som jag förvandlade till detta.


December var snabbt här och den inleddes med ljuvlig marknad i Haga göteborg


En helg som jag länge kommer bevara i mitt minne och mitt hjärta;) 


December var även månaden då hallen äntligen fick sig sina krokar på en bräda som en gång suttit på mitt barndomshem. 


C.b.A och Norrgårdens Design hade sin första julmarknad och jag lovar att den kommer återkomma nästa år så håll ögonen öppna. 


December var även den ljuvliga månaden då jag gjorde min första artikel i livsstilsmagasinet LIVåLEVA och jag minns den dagen som igår. Den känslan är obeskrivbar;) Det har varit ett magiskt år (halvår) jag har upplevt så många nya saker och jag är tacksam för dem alla.

 Jag är tacksam för min ljuvliga familj, för min tålmodige sambo, och mina alltid stöttande föräldrar, för alla som gett mig chanser här i livet, min chef Gunilla, söta Liza och Regina som låtit mig skriva i deras nätmagasin och Tina på Tinas friskvård som ger mig chanser att lättare besegra herrarna Mr Migrän och Herr Spänningshuvudvärk.

 Jag ser fram emot alla nya utmaningar som 2013 kommer ge mig och jag längtar att få möta dem alla tillsammans med er. 

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag er och kom ihåg ALLT är MÖJLIGT 
Kram 

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...