tisdag 1 januari 2013

Förväntningarnas dag

Godmorgon du första dag på 2013

Denna första dag på ett nytt år är alltid fylld av förväntan för min del. Ett nytt år, en möjlighet att sätta nya mål, nya förväntningar, nya önskningar.


Likt ett barn stirrar jag mot året som kommer fylld av förväntan och spänning. Det kommer bli ett bra år det är jag säker på. Jag ger inga nyårslöften men jag brukar ge mig själv riktlinjer, önskningar om vad jag vill fokusera på. 


2013 året då välbefinnande ska ligga i fokus, det är dags att min kropp börjar må lika bra som min själ gör. För att den ska göra det så krävs träning, nyttig kost och ett jävla anamma, var av jag har mycket av det sista;) 

2013 året då ni kommer få mer DIY instruktioner här på bloggen, för tillsammans kan vi alla återbruka, tillsammans kan vi alla skapa för miljön, tillsammans blir vi många bäckar som tillslut blir en stor sjö. 

2013 året då jag slutar göra ett inlägg på bloggen varje dag och börjar lägga inlägg när jag känner för det, så troligtvis blir det ibland fler inlägg på en dag;) 

2013 året då jag kommer fortsätta att göra det jag älskar, skapa, inspirera och dra mitt strå till miljöstacken;) 

Jag är så tacksam för föregående år och jag är så förväntansfull inför kommande år, detta kommer bli ett lika fantastiskt år som 2012 det är jag säker på. 

Hur har ni det själva med förväntningarna inför 2013? 

Ser fram emot ett nytt år tillsammans med er

Ta hand om er
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...