tisdag 1 januari 2013

Förväntningarnas dag

Godmorgon du första dag på 2013

Denna första dag på ett nytt år är alltid fylld av förväntan för min del. Ett nytt år, en möjlighet att sätta nya mål, nya förväntningar, nya önskningar.


Likt ett barn stirrar jag mot året som kommer fylld av förväntan och spänning. Det kommer bli ett bra år det är jag säker på. Jag ger inga nyårslöften men jag brukar ge mig själv riktlinjer, önskningar om vad jag vill fokusera på. 


2013 året då välbefinnande ska ligga i fokus, det är dags att min kropp börjar må lika bra som min själ gör. För att den ska göra det så krävs träning, nyttig kost och ett jävla anamma, var av jag har mycket av det sista;) 

2013 året då ni kommer få mer DIY instruktioner här på bloggen, för tillsammans kan vi alla återbruka, tillsammans kan vi alla skapa för miljön, tillsammans blir vi många bäckar som tillslut blir en stor sjö. 

2013 året då jag slutar göra ett inlägg på bloggen varje dag och börjar lägga inlägg när jag känner för det, så troligtvis blir det ibland fler inlägg på en dag;) 

2013 året då jag kommer fortsätta att göra det jag älskar, skapa, inspirera och dra mitt strå till miljöstacken;) 

Jag är så tacksam för föregående år och jag är så förväntansfull inför kommande år, detta kommer bli ett lika fantastiskt år som 2012 det är jag säker på. 

Hur har ni det själva med förväntningarna inför 2013? 

Ser fram emot ett nytt år tillsammans med er

Ta hand om er
Annie

8 kommentarer:

Torpliv sa...

Vilka härliga bilder, vi är nog många som står och tittar ut och funderar på hur vårt nya år kommer att bli =) Jag tror att det blir ett riktigt roligt och spännande år!
Önskar dig en fantastisk start på 2013!
Kram Petra

MirEll sa...

Jag brukar precis som du försöka lägga upp riktlinjer för hur jag ska försöka leva mitt liv, i år tänker jag dessutom skriva ner mina tankar så jag kan gå tillbaka och titta på dem när jag går vilse.
På bloggen Lilly Dorotea fanns idén med att ha en burk som man fyller med små lappar på allt roligt och trevligt som man är med om under året och det tänkte jag anamma. Hoppas 2013 blir ett år som motsvarar dina förväntningar. Kram Linda

Gardenhiuse sa...

Ett nyttigare och än miljövänligare år står på önskelistan här!
Fina önskningar och realistiska du har med ;)
Gitt nytt år!
Sussi

FruNeroLindström sa...

Låter som underbara mål för 2013.
Här ska jag lära mig komma in i arbetslivet igen, så det får räcka för mig till att börja med.
Hoppas ni får en underbar fortsättning på dagen, kram Malin

Marianne sa...

Att prioritera mer pyssel och måleri, det står högt upp på det nya årets önskelista!:)
God fortsättning på det nya härliga 2013!
Kram

Rosa i huset i vitt sa...

Ger heller inga nyårslöften..
god fortsättning på nya året
kram Rosa

AAnita sa...

Låter som ett ypperligt upplägg inför 2013.
God fortsättning!

VisaLiza sa...

Ser fram emot fler DIYinlägg på bloggen. Blir alltid så inspirerad av dina projekt. Tycker att du har kloka perspektiv inför året som komma skall :)Mina förhoppningar inför 2013 är att detta skall bli ett år lika bra som 2012 och då kommer jag att vara riktigt nöjd. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...