onsdag 2 januari 2013

En vägg fylld av blomster (florabilder)

God morgon förväntansfulla Onsdag

Idag kommer jag äntligen visa er vad jag har gjort med mina gamla klädnypor. 

Hemma hos oss så finns det en vägg i slutet av en korridor, en vägg med en dörr på och en dörr precis i hörnet mot den andre väggen. Alltså en vägg som är helt omöblerbar men ändå en mycket viktig vägg då den markerar slutet på korridoren och är en mycket synlig vägg. 


Jag hade en idé om att jag ville tapetsera med alla de florabilder som jag har, men oroades av tanken på hur det skulle bli när jag tröttnade. För tröttnar det gör alla tillslut. Att spika upp dem var inget alternativ då det hade lämnat allt för många spikhål på den nytapetserade väggen. 
Det var då jag kom på idén. 


Jag (läs Mr:D) spikade helt enkelt upp klädnyporna på väggen och där med kan jag byta ut innehållet om (när) jag tröttnar. 


 Det du behöver är gamla klädnypor som du lätt fixar gamla genom att låta dem ligga ute en tid. Du behöver även mycket små och smala spikar för klädnyporna spricker lätt. 


 Sen är det bara att vrida klädnypan och börja hamra försiktigt. Om klädnypan spricker så gör det inte så mycket då flora bilderna inte väger speciellt mycket. 


Sen är det bara att spika upp på väggen och hänga dit valfria bilder. Först spikade vi upp fyra gånger tre men jag blev inte helt nöjd och visst blev det bättre med fyra gånger fyra;) 


 En vägg som fångar uppmärksamheten men även en vägg som har oanade utvecklingsmöjligheter. Men just nu är jag helt nöjd med mina florabilder.


Om ni skulle vilja göra en sådan vägg och skulle vilja ha lite flora bilder så har jag just nu lagt in några inne på C.b.A ni hittar dem här

Jag önskar er en härlig dag, det kommer jag ha;) 
Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...