måndag 28 januari 2013

Dagen som vände. (mycket tack vare er)

God kväll i stugorna

Först och främst tack för alla era kommentarer på mitt inlägg i morse. Skönt att få ur vissa saker ur sitt system och tack för att ni delade med er av era "arga" saker samt era "glada" saker. Visst är det skönt att dela med sig ibland. 


En ny idé, vad tror ni? 

Min dag vände ganska rejält. Efter att ha varit på Friskvård hos Tina, fått lite akupunktur samt "pratat" av mig med henne så åkte jag hem och tyngderna kändes mindre tunga när man "pratat" om dem. Tack Tina.

Ut från Tina får jag en supersöt kommentar från "Annie" som "påstår" att jag inspirerat henne att söka skolor med inriktning mot recykling till hösten. Kan ni tänka er lilla jag inspirera någon att ta sådana stora beslut. Lite generad blir jag allt men framför allt lycklig. (tack för att du delade det med mig) 

Väl hemma fick jag ett sms från postkodlotteriet och gissa, vi har vunnit 
150:- 
Ja kanske inte verkar så mycket men tänk många bäckar små. För dessa kan vi kanske gå ut och ta en fika hela familjen i helgen;) 

Men inte bara de, på vägen hem ringde de från Vårdcentralen och ÄNTLIGEN har de förstått att jag inte kan äta så mycket tabletter som jag gör mot Mr Migrän och förhoppningsvis så börjar de arbeta förebyggande;) Men vi får se vad de säger när jag bokat en telefontid med dem. 

Och som om det inte var nog. Efter varit hård mot lilla Frank och gett honom en time out i sängen så är han nu from som ett lam, kan ni tänka er vad en time out kan göra mot gnällmonstret;) 

SÅ ett super stort tack för alla era kommentarer, både här och på Fb. Känns skönt att ha er här. 

Med de orden sagt önskar jag er en helg ljuvlig kväll och en underbar natt. 
Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...