måndag 28 januari 2013

Dagen som vände. (mycket tack vare er)

God kväll i stugorna

Först och främst tack för alla era kommentarer på mitt inlägg i morse. Skönt att få ur vissa saker ur sitt system och tack för att ni delade med er av era "arga" saker samt era "glada" saker. Visst är det skönt att dela med sig ibland. 


En ny idé, vad tror ni? 

Min dag vände ganska rejält. Efter att ha varit på Friskvård hos Tina, fått lite akupunktur samt "pratat" av mig med henne så åkte jag hem och tyngderna kändes mindre tunga när man "pratat" om dem. Tack Tina.

Ut från Tina får jag en supersöt kommentar från "Annie" som "påstår" att jag inspirerat henne att söka skolor med inriktning mot recykling till hösten. Kan ni tänka er lilla jag inspirera någon att ta sådana stora beslut. Lite generad blir jag allt men framför allt lycklig. (tack för att du delade det med mig) 

Väl hemma fick jag ett sms från postkodlotteriet och gissa, vi har vunnit 
150:- 
Ja kanske inte verkar så mycket men tänk många bäckar små. För dessa kan vi kanske gå ut och ta en fika hela familjen i helgen;) 

Men inte bara de, på vägen hem ringde de från Vårdcentralen och ÄNTLIGEN har de förstått att jag inte kan äta så mycket tabletter som jag gör mot Mr Migrän och förhoppningsvis så börjar de arbeta förebyggande;) Men vi får se vad de säger när jag bokat en telefontid med dem. 

Och som om det inte var nog. Efter varit hård mot lilla Frank och gett honom en time out i sängen så är han nu from som ett lam, kan ni tänka er vad en time out kan göra mot gnällmonstret;) 

SÅ ett super stort tack för alla era kommentarer, både här och på Fb. Känns skönt att ha er här. 

Med de orden sagt önskar jag er en helg ljuvlig kväll och en underbar natt. 
Annie

5 kommentarer:

Helenas Kreaktivitet sa...

Ibland så tänker jag, för jag känner igen typen av dag, att jag måste komma ihåg det jag säger till barnen ibland: Du måste ha tråkigt ibland för att uppskatta det roliga! Samma sak med detta, eller hur? Skulle vi annars uppskatta de små guldkornen om det var det enda vi hade?

Samtidigt kan man tycka att det hopar sig väl mycket ibland... Skönt att det gick åt rätt håll! Underbar kväll till dig också!
Jag är trött men måste hålla mig vaken - ikväll börjar serien Molanders på TV där jag och min kör och vår orkester sjungit/spelat/staterat. :-)

Hanna sa...

Puss underbara du... tid, reflektionn och lite härlig uppmärksamhet är viktigt!! Gött att vården äntligen tar dig på allvar ang migrän... dock tror jag att jag kan hjälpa dig där med men då krävs det annat än piller...

Ses på söndag vackra vän!!!

VisaLiza sa...

Alltså kan det göra gott att gnälla :) Skönt att dagen slutar bättre än den börjat. Kramar Liza

Torpliv sa...

Ja, usch, ibland har man verkligen dagar då man helst skulle somna om och vänta på nästa dag. Men desto bättre när de vänder! Håller tummarna för att du får hjälp att hitta något sätt att mota bort migränen, förstår att det är riktigt jobbigt =(
Söndagens loppistur gick till Frufällans marknad där jag själv har en liten hylla. Det gäller bara att försöka ställa ut mer saker än vad jag köper med mig hem därifrån... =)
Önskar dig stor loppislycka idag!
Kram Petra

LissasVita sa...

Skickar dig en tanke av ljus ,kärlek och omsorg...fina du... Kramen Lisbeth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...