måndag 28 januari 2013

Idag blir det en mycket annorlunda måndagslista

Idag är jag trött, lite arg och frustrerad så idag blir det en liten annorlunda måndagslista

Idag är jag arg över:

Att ungarna vaknar kl 05.00 och allt som oftast börjar bråka om leksaker

Att Frank alltid startar ett världskrig så fort vi ska ta på honom kläder eller byta blöja

Att Mr Migrän besökt mig 17 dagar av dessa 28 trots att jag verkligen försökt ta hand om mig

Att om jag vaknar på natten inte kan somna om vilket leder till att jag nästa dag är så trött på kvällen att jag ibland går och lägger mig redan kl 20.00

Att vi har mindre pengar nu trots att jag jobbar och inte går på lägsta mammapeng och att vi är tvingade att nalla från våra sparade pengar så fort vi vill unna oss något;( Så nu har jag förhoppningsvis fått det ur systemet


Nu till det jag är glad över.

Jag är glad över:

Att Vincents öronsnibb fortfarande sitter kvar i örat och att det ser ut att läka fint

 Att vi är friska och inte åkt på mer sjukdomar

 Att jag blivit påmind om hur roligt det är att virka mormorsrutor

Att de 2,8 kilona som jag gick ner de två första veckorna i Januari och de 0,8 som jag sedan gick upp de två sista veckorna i januari (som en påminnelse att fortsätta sköta mig) 

Att min blivande man hade städat hela huset medan jag jobbade igår

Nu önskar jag er en god morgon och sänder samtidigt ut en signal att det är ok att ha dåliga dagar med;) 

Vad har ni att glädjas eller vara arga över idag?

Annie


8 kommentarer:

Hannis sa...

Sådär är det!
Både och i livet.

Själv morrade jag som en galen hund i morse när jag insåg att det var en storm av regnblandad snö som virvlade fram. Sen blev jag glad en stund för att hunden och jag hade en mysig promenad ändå på väg till jobbet=))

Men fy fabian för det där med migrän!
Hoppas att det lugnar sig lite på den fronten nu.

Kram Hannis

MirEll sa...

Jag är jättearg över dessa skolnedläggningar som våra politiker försöker med. ;(
Jag är jätteglad över att det bara sedan i onsdags har blivit över 4500 namnunderskrifter för en folkomröstning i frågan. =)
Ha en bra dag! Kram Linda
PS! Visst får man ha dåliga dagar!

VisaLiza sa...

Bra att dig en dålig dag och vågar skriva om det. Med tanke på att du är en sådan som alltid skickar ut positiv energi genom din blogg är inte alls fel att även ta i det svåra ibland. Idag är jag arg över att rasismen växer och frodas i Munkedal trots att goda krafter verkar och försöker upplysa. Jag är glad och tacksam över att ha haft en fantastisk helg med familj och goda vänner. Vad gäller den negativa delen av listan så drabbar det oss alla, någon gång längre fram när allt är bättre kommer du se att dessa saker bidrog till att göra dig starkare och än bättre på att klara sådant som komma skall! Kramar Liza

Änglar & Hjärtan sa...

Usch, jobbigt med migrän! Hoppas den håller sig borta nu!

Jag är arg på min situation just nu... pga av vissa omständigheter som uppstått under skilsmässan jag just nu genomgår! Och jag är arg på att jag inte kommer till ro att skriva min uppsats nu när jag verkligen har chansen att göra klart den!

Jag är glad för att jag har en så otroligt fin dotter, som är klok och förstående trots att hon "bara" är 9 år... Jag är även glad för att jag har så fin kontakt m mina fd bonusbarn så att jag kan fortsätta träffa dom. Och jag är otroligt glad och tacksam för att jag har sådant nät bakom mig med vänner och familj! Jag är lyckligt lottad!

Hoppas du får en fin vecka!
Kram Alexandra

House and Garden by Bia sa...

Livet är upp o ner, så är det bara, eller hur?
Jag är glad för att jag fyller år idag!
Och för att det är plusgrader ute ;))Hoppas det håller i sej ett tag nu:)
Ha en bra start på veckan!!
Kram kram

Lillstugan Loppis sa...

åhhh! käre vän! ja, arga dagar känns det som om det finns gott om ibland.. skönt att 'puttra' ut dom och som du säger få ur dom ur systemet...att dela likvärdiga erfarenheter och känslor med andra.. att få känna att man inte är ensam i sin situation, att någon förstår och lyssnar... det kan betyda så mycket att få det lilla.. hoppas att mr migrän ger sig någon gång! och barnen, ja de växer och rätt som det är så leker de tillsammans mer än bråkar om saker, och sover på morgnarna så man får spunkför att de inte går upp och äter frukost innan kl. är 11.30!
Och viss är pengar en ganska väsentlig sak i livet, men ni har varandra du och Mr.D, och ni har ett underbart hem, och du är en allkonstnär när det gäller att få en femkrona att räcka, och småkillarna är alldeles underbara och friska i sitt bråkande...så trots en arg måndagslista blev den faktiskt mellan raderna väldigt bra:) skickar tusen varma kramar till världens bästa och saknade! pysselvän!!!!kram!!!

Le petrit jardin sa...

ja livet är ju verkligen en bergodalbana..men mina upp och ner idag...hmmm, det är bra att få ur sig det ur systemet.

Mina grrr idag måste vara att jag vill renovera hemma, men pengarna finns inte..är så trött på alla räkningar som tar ens pengar.

Mina smile idag - är att bara få vara med härliga arbetskamrater, familj, vänner och bloggvänner...och att mR migrän inte har dykt upp på ett tag

kram kajsa

Rosa i huset i vitt sa...

Upp o ner är det här med...glad för att man är nästan frisk, har en underbar familj..har ett jobb jag älskar..arg för att jag skulle vilja ha lite mer pengar
att röra mig med..vill kunna göra så mycket
ha en bra kväll
kram Rosa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...