fredag 4 januari 2013

Skira blommor tillverkade

God kväll härliga fredag

Idag på förmiddagen har jag pysslat. Jag hämtade ju ut C.b.A:s senaste investering igår och pysslandet har gått på högvarv här hemma. 


Vackra skira blommor har jag tillverkat, inte så många än för det tog sin lilla tid att lista ut exakt hur jag ville ha dem men än så länge är de så pass många så att de blir ett vackert blickfång på en av mina brickor. 


 Blommorna är utskurna av min nya lilla kompis en Sizzix Big shot, den må varit lite dyr men än så länge kan jag bara säga att den är värd varje krona.


 Pappret jag använt mig av är självklart återbrukat, gamla bibelblad blandat med tunnt silkespapper som jag får genom jobbet. (Ni ska bar veta hur mycket silkespapper som är packat mellan kläderna) 


Blombladen har sedan fått lite kaffe över sig och sedan blivit komponerade, limmade och slutligen dekorerade med en pärlemoknapp. Tror nog att det kommer komma ut några sådana här till försäljning så småningom;) 

Nu önskar jag er en härlig kväll, själv ska jag lägga min trötta kropp i sängen och läsa (sova) Enligt mitt löfte till mig själv så ska ju 2013 handla om mig och då ingår det att lyssna på kroppen. Så god natt önskar jag er alla . 

Annie

9 kommentarer:

Hannis sa...

Men så fina!!
Kommer att bli mycket vackert tillverkat med den.

Ett bra löfte till dig själv!
Hoppas att du får sova gott och vakna imorgon med ny energi/ Kram Hannis

Tinis vita hem sa...

Fina blommor! Big shot -stansaren är nog en jättebra uppfinning. Jag gjorde reflexer med den före julen :)
Ha en fin helg!
kram Tini

Lillstugan Loppis sa...

ÅHHHHHH! kan bara säga ÅHHHHH! det är sååå mycket Annie!!! vilka fantastiskt underbara blommor! ser verkligen hur din stans kommer att bli använd på en massa underbara sätt! hängande blommor, liggande blommor, fjärilar ja det finns nog ingen begränsning för vad du kommer att tillverka/skapa! sov så gott och jag tror jag ska följa ditt råd.. 2013 ska bli året då jag tog hand om min kropp, för att hålla i måååånga kommande pysselår... puss!, mia.

FruNeroLindström sa...

Men så söta.
Ja, sömn är något vi människor är väldigt dåliga på att prioritera.
Är ju själv en morgonmänniska så när klockan närmar sig 21.30-22.00 brukar jag inte ha några problem med att smyga i säng.
Hoppas du sovit gått och får en underbar Lördag, Kram Malin

MirEll sa...

Mycket söta blommor. Jag var tvungen att googla sizzix big shot. En sån maskin! =)
De flesta skulle nog må bra av att lyssna på kroppen så du gör helt rätt. Hoppass du fick en god natts sömn och att du får en bra dag. Kram Linda

House and Garden by Bia sa...

Oj vad söta blommor, jättefina...du är ju så pysslig du;))
Önskar dej en trevlig helg!
Kram bia

Hemma på Sjuan sa...

Vilka söta blommor! Duktiga du som är så pysslig!
Ha en fin lördag, kram Suss

Mamma C sa...

Vilket fint löfte till dig själv. Blommorna var jättefina.
Kram Mamma C

VisaLiza sa...

Säger som alltid, så fint och så himla kreativt! Vart får du allt ifrån? Känner att jag också vill skapa små skira vackra blommor. Kramar Liza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...