söndag 6 januari 2013

Sovrummet i verkligheten, IRL

God morgon sköna Söndag och sista dagen på denna jul-ledighet.

I dag tänkte jag visa än en gång hur ett rum fungerar i verkligheten eller som de säger In Real Life. (de förra inlägget kan ni läsa om här

Jag vet inte om ni är som jag är, men det händer att jag efter att ha surfat runt bland en massa vackra bloggar får lite ångest. Alla har det så förbannat vackert;) Visst vet jag att de stylat till precis innan kortet är taget, förnuftet säger mig det i alla fall. Men ändå;) Så för att råda bot på detta så kommer jag helt enkelt dela med mig om hur vårt hus, och i detta fall sovrummet, ser ut i de verkliga livet. In Real Life.

Ni minns de stylade sovrummet. 

Prydligt och rent, var sak på sin plats, nystädat. (fler bilder finner ni här

Här kommer bilder om hur det ser ut idag, dagen innan städning.


 Lille V.s favorit nalle Rutger vilar i sängen


Franks lille Mjau har hamnat i sängbordet. 


Lilla F har lagat något i sovrummet och glömt sitt verktyg. 


 Smutsiga strumpor och en barnbok i ett hörn


Tomma näs-spray flaskor så här i förkylningstider. Höjden av lathet att inte orka gå och slänga dem;) 


 En flaska vatten i fönstret


Och den vackra emmafåtöljen är översvämmad av mina kläder


Inte alls något lika vackert intryck men visst är det skönt ibland att se att allt inte är så himla perfekt hela tiden. Förstå mig rätt jag älskar att surfa runt i bloggar och se vackra ting men ibland ger allt det vackra en känsla av att inte räcka till. En känsla av att allt ska vara så perfekt. Ibland är det skönt att se bilder från ett levande hem, även om det är mitt egna;) 

Jag hoppas att jag genom mina bilder får några igenkännings reaktioner, jag hoppas jag inte är den enda som har en fåtölj översvämmad av kläder, ett sängbord med lathetstecken iform av tomma nässpray, eller strumpor och leksaker på golvet. Jag hoppas...

Nu önskar jag er en härlig söndag och jag tackar för alla söta kommentarer om mina skira små blommor, det har tillverkats en hel del i helgen;) 

Ta hand om er
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...