torsdag 17 januari 2013

Vårt avskalade finarumsfönster

Godmorgon härliga Torsdag

Nu har vi snart återhämtat oss helt efter maginfluensan, vi fick den ganska lindrigt men vi är väldigt noga med de där friska 48 timmarna så det blir att ha hemma barnen från dagis resten av veckan. 
Ganska mysigt trots allt;) 


 I går passade jag på att flytta om lite i våra stora fönster, adventstjärnorna åkte ner för ett tag sedan och då är det passande att flytta om lite i fönstret. 


Vi fyndade amaryllis på Ica förra veckan så billigt och fortfarande en vacker blomma trots att de inte är jul, så tre sådana står i fönstret. 


Annars är fönstrerbrädan fylld med glas och ljus, en massa olika ljusstakar som jag tänder var kväll. (och ibland på dagen med) 


 Detta fönstret är ett omdiskuterat fönster, många är kommentarerna om att jag kan få låna gardiner att något sett snygga gardiner i något butik som hade passat med mera.

 Men själva grejen är jag har gardiner men jag har gjort ett val att inte sätta upp några;) Det är något speciellt med mina avskalade fönster, med ljuset, med utsikten med känslan, som jag förstör om jag sätter upp gardiner. (så det så) 


Detta är nog förutom vårt sovrum ett av mina favorit rum. Mycket på grund av ljuset;) 

Nu önskar jag er en härlig Torsdag, här ska det förhoppningsvis hinnas pysslas, har en ide om en gren;) 


Ta hand om er

Annie

Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...