måndag 25 februari 2013

Ljusa ljuvliga måndag

Godmorgon ljusa Måndag

Idag är jag arg över...

Att jag är så urusel på att planera och att min tidsuppfattning inte är den samma som universums.

Att jag är så trött att jag allt som oftast somnar framför tv:n innan kl 20.00

Att människor inte kan hålla hastighetsbegränsningarna. 
Att Mr Spänningshuvudvärk samt Mr Migrän inte kan lämna mig ifred;(

Att sjukvården ibland är fruktansvärt inkompetent (ni vet att jag i vanliga fall lovordar dem men likväl som det finns inkompetenta människor i andra yrken så finns de även inom sjukvården och jag har träffat en) 

Idag är jag glad över...

Att vår förskola ställer upp när jag knasar till det

Att det har blivit ljusare på morgonen

Att min blivande man fyller 30 på fredag vilket innebär kalas på lördag

Att jag återigen får ha linser dock under restriktivare former

Att jag mer och mer börjar inse vad det är som gör att Mr 
Spänningshuvudvärk och Mr Migrän kommer på besök.

Vad har ni att vara glada/arga över idag?
Annie

8 kommentarer:

Lillstugan Loppis sa...

God förmiddag käre vän.. jag är idag glad för;
Att jag har haft förmånen att fått bli din pysselvän! vilken tur att min make hade en sådan fantastisk kusin!
Jag är otroligt glad för att vi ska få fira ert ingående äktenskap! och jag är fantastiskt glad för att det går framåt med CbA för din skull! och för att nu lyser solen, och idag är jag ledig, och.. ja det finns en massa att vara glad över.. men jag gör som du, kläcker ur mig arglistan lite oxå.. Jag är arg på okunskap och okompetenta chefer på mitt jobb, och för att en del sompropsar på rättvisa och solidaritet på jobbet inte kan tänka mer än åt ett håll!! det gör mig jätte arg och besviken och det är en riktig energitjyv!!!! det gör mig arg...
Men trots allt är jag lyckligt lottad i mitt liv så jag får samla energi när jag är ledig...förresten, din fantastiska utmaning! vad lyckad den blev! GO GIRL!!!! det gillar vi väldigt mycket!!! nu ska jag ta vara på måndagens ljus och ge mig ut lite. TUSENKRAMAR till en fantastisk människa! , Mia.

FruNeroLindström sa...

Men vilka underbara bidrag till pysselutmaningen. Inspirerande.
Här är jag glad över underbara minnen efter helgen i Rom. Men samtidigt underbart glad för att åter vara hemma hos Stella och vardagen ;)

Ha en härlig start på veckan. Kram Malin

VisaLiza sa...

Tror inte du är ensam om att ha en tidsuppfattning som inte stämmer med övriga världen. Själv har jag ofta andan i halsen och förstår inte hur det har gått till att jag är sen IGEN! Idag är jag tacksam över den underbara solen som ger hopp om våren. Är irriterad över att jag inte lyckas få min tenta ur händerna så jag kan gå vidare! Kramar Liza

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Så skönt att du börjar komma på vad det är som gör att din huvudvärk kommer och att du får använda linser igen:)
Fick ett så tråkigt samtal idag från en lärare på sonens skola som bara öste skit ur sig och fick mig att känna mig som en usel mamma..hon ringde tillbaka och bad om ursäkt efter en stund. Tänk först prata sedan tycker jag!! FY.
Glad för att solen skiner och fyller på energin lite, kanske färgen oxå så småningom, man ser ju vitare ut än vit just nu:0
Ha en fin dag.
Kram Jennie

House and Garden by Bia sa...

Man har mycket att vara glad och tacksam över ;))
Jag är glad för att våren är på gång...här skiner solen idag och det droppar från taken och fåglarna hälsar våren välkommen ;)) Och att tvättmaskinen sköter tvätten (tvättar just nu ;))
Ha de gott!
Kramen bia

Ljuvligtvitt & busiga gossar sa...

Migrän är hemskt jobbigt, har det själv ibland. Spänningshuvudvärk också :(
Vad tror du det beror på då? Ögonen? Eller känner du dig stressad. Hoppas du kommit på varför och kan lösa det :(

Kram

Erika G sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Erika G sa...

Hej!
Härlig blogg du har! Tyvärr hittade jag den för sent för att vara med i pysselutmaningen - synd, för jag älskar att pyssla med konservburkar! Du kan ju kika in på http://www.erikasfunderingar.blogspot.se/2012_11_01_archive.html

I dag är jag arg över att människor som är sjuka behandlas illa när det gäller ersättning och liknande. Det räcker inte med att man ska vara sjuk, utan man ska behöva bedyra att man inte fuskar också. Jag är också arg över att det sparas och sparas i skolan och att de som behöver hjälp och stöd inte får det.

Jag är glad över att våren är på väg och att jag trots lite krämpor är frisk och har friska barn. Jag är också glad över att min lilla hund är bättre efter flera (dyra) veterinärbesök. Jag är glad att jag har ett varmt hem och mat att äta. Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...