tisdag 26 februari 2013

Det fanns en tid

God förmiddag soliga Tisdag. 

Det fanns en tid då denna dag var fylld av spänning, förväntningar och fylld plånbok. 
Det fanns en tid då glädjen och njutningen var stor på denna dag. 

Det fanns en tid då jag steg upp tidigt laddade armbågarna och begav mig till den årliga BokREAN


Den tiden är tyvärr förbi, Bokrean är inte vad den en gång var. Nu plockas de dyra böckerna bort dagarna innan rean och billighetstryckta böcker staplas i rad efter rad istället. Man kan ju undra varför de billighetstryckta böckerna inte säljs under hela året istället (?) Men hur det än må vara så gillar jag fortfarande bokrean men förväntningarna är kanske inte lika höga längre. 


 På bokrean i år fanns många av de böckerna som jag läst och som ni finner under fliken här ovan (Boksidan). Bland annat finns "Hotellet i hörnet av Bitter och Ljuv" 


 "Kaffe med Musik"


 "Fjärilen i Koppel"


 "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar"


 "Den frusna trädgården"

Alla dessa böcker har jag läst och ni kan läsa om vad jag tycker om dem under fliken "Boksidan"


En bok som jag läst ut precis i dagarna men ännu inte hunnit skriva om är "Matrevolutionen" och den rekommenderar jag verkligen ALLA att läsa. Det spelar ingen roll hur skeptisk man kan vara till hans framläggningar om våra matvanor och riskerna det medför. TÄNK om han har rätt, Tänk om våra matvanor gör oss sjukare, Tänk om... Läs den. 


Den enda boken som jag fastnade för i årets bokrea (Bokias) är denna "Auktionsguiden" Så den hamnar nog i korgen när jag har vägarna förbi. För som sagt Bokrean är inte för mig vad den en gång var, nu mer står jag inte och köar kl halv sju på morgonen och nu mer kommer jag inte hem med överfyllda papperskassar.
 Lite sogligt? Ja det tycker jag nog. 

Önskar er en fantastisk dag och missa inte Bokrean
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...