onsdag 27 mars 2013

Förberedelser

God morgon Onsdag

Här hemma är det verkligen fullt upp. Den stora killen fyller hela 5 år imorgon, tänk ändå så fort tiden går. Så ett kalas planeras först ett för bara oss imorgon, sen ett med familjen på fredagen och avslutar helgen med barnkalas på måndag.


Men det är denna vecka det. Nästa vecka väntas en större tillställning då vi gifter oss. Vi kommer gifta oss borgeligt och efter det så kommer vi ha öppet hus här hemma. Gissar att det blir mycket att styra och ställa med;) 


Har påbörjat projekt ställa iordning ett rum i taget och först ut är tv-rummet. Lite vårigare kuddar har kommit fram, en ny matta som dock inte är den mattan som jag egentligen vill ha men som får duga tills nu. Ett nygammalt bord har också plockats upp från källaren, lite högre än kistan som stod där innan och därför också mycket mer ryggvänligare om man vill äta framför tv;n


Men det är ett rum av flera, som tur är så är jag ganska lugn allt kommer lösa sig i slutändan. Först måste vi klara av Vincents alla kalas och se till att den stora killen blir rejält firad. Sen tar vi påsklov och då börjar vi tänka mer på vigseln;) 

Önskar er alla en härlig dag
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...