onsdag 8 maj 2013

Blommor utan stjälk

God kväll härliga Onsdag
Tänk vilka härliga soliga dagar vi haft. Här har vi njutit i full drag, storslagna planer för trädgården har gjorts, så nu väntar en förväntansfull och arbets-sam vår/sommar i trädgården;) Där av min något frånvarande tid här på bloggen. Men jag lovar att titta in här när tid ges. 


 Mina kära pojkar gillar verkligen alla dessa blommor, inte för att de är ensamma om att gilla alla blommor det gör även deras mor (hi hi hi) På vägen hem från förskolan plockas det blommor till ett helt kompani, ja de är arbetsamma mina små pojkar. 


 Men ni vet hur det brukar bli när små pojkar plockar blommor, de plockar det som är finast och mest intressant, alltså själva blomman. Stjälken lämnas allt som oftast kvar i marken, då den enligt min två-åring inte verkar vara nödvändig. 


 Tur då att man på loppisen i helgen köpte en passande skål till stjälklösa blommor.


Passar fint på bordet jämte mina loppade ljusstakar. 

Nu önskar jag er en fantastisk helg, kanske ses vi, kanske inte. Men en sak lovar jag vi ses snart. 

Ta hand om er
Annie

9 kommentarer:

VisaLiza sa...

Barn är kloka! Varför göra det onödigt komplicerat ;) Vackert stilleben med vitsippor och ljusstakar. Kramar Liza

House and Garden by Bia sa...

Jaa nu kommer en härlig tid framöver....det är mycket att stå i nu både hemma och på torpet innan vi flyttar ut (juni)...kom just på att det är 1 år sen jag började blogga...kom inte ihåg datumet...men maj var det iaf...oj vad tiden går fort;)
ha en fin morgondag;)
Kramen

Torpliv sa...

Vilken tur att du hittade den där skålen, den blev ju perfekt till de fina blommorna. Och ja, vad ska man egentligen med stjälkarna till? =)
Såg också att Boanäs har öppet, och jag hoppas jag hinner åka åt båda håll imorgon. Spännande att se om de fått in nya fina saker under vintern. Det brukar iallafall alltid vara något som får åka med hem därifrån. =)
Må så gott!
Kram Petra

Mamma C sa...

Kommer ihåg hur det var när barnen var små. Äggkoppar och små skålar överallt med blommor i. Både med och massor utan stjälk.
Kram Mamma C

Hannis sa...

Håller med dom om att stjälken inte alltid behöver finnas med=))
Framför allt inte om det finns en vacker skål att lägga dom i!

Kram och den härligaste dagen till dig/Hannis

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Hi hi ja nog är det så alltid med barn och blommor. Men du räddar ju dom på ett fint sett.
Må gott och ha nu en fin helg från Maria ♥

Titti sa...

Vad roligt att du gillade min tavla som jag gjort. :) Jag har mailat en beställning på pysselmaterial men jag kanske har mailat till fel adress. Ha en fin helg. Kram Titti

Rosa i huset i vitt sa...

Den skålen blev ju kanon till de små blommorna
Ha en härlig helg
kram Rosa

FruNeroLindström sa...

Haha, har en här hemma som plockar blommor likadant. Men är väl så de flesta barn gör. Dock är det inte lika kul när hon går på jakt i mina krukor ;)
Men så fin skål till alla blommor utan stjälk.

Spännande med trädgårdsprojekt. Mun hjärna svämmar över av tankar och idéer till vår. Hoppas det är ett nyfunnet nytt spännande intresse och inte nyhetets behag med egen trädgård.
Hanu en riktigt trevlig fortsättning på långhelgen. Kram Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...