fredag 31 augusti 2012

Ångest ångest är min arvedel- helt enkelt soff-funderingar

God morgon

Idag är det mys med barnen som gäller, städning och tvättning och sedan lite jobb på världens bästa jobb och dagen kommer avslutas med taco-familje-mys. Alltså jag har en helt perfekt dag att se fram emot.

Men förutom en perfekt dag så går jag och funderar och funderar, och kan behöva en härlig input från er därute. 
 Just nu har vi en härlig soffa som sväljer halva tv-rummet. Den tar sådan plats att man nästan får lite klaustrofobi när man vistas där inne. Visst älskar jag soffan men förutom att den är för stor så saknar jag att själv kunna tillsätta kuddar efter säsong (vem älskar liksom inte kuddar) Ja ni ser vilken plats soffan tar. Tanken är att vi inom en snar fram tid ska ha tv-rummet nere i gillestugan men inte heller där får soffan plats, hur vi än gör. Så denna soffa måste bort. 

Och då kommer vi till mitt senaste inköp som vi ska hämta hem på söndag. Åh jag älskar soffan men det jag funderar över är om den duger till tv-soffa eller kommer man få träsmak efter en halvtimme. Tanken är att den ska fyllas med kuddar och plädar och sedan tänkte jag sy (ja ni läste rätt) sådana här smarta  ligg-kuddar till barnen att ligga på framför tv:n 

bilden är hittad här

Liggkuddarna är ihopsydda kuddvar som man sedan bara stoppar in kuddar i, en väldigt smart idé jag hittat på nätet. 

Men ack vilken ångest jag har,har flera gånger upprepat Pär Lagerkvist berömda vers "ångesst ångest är min arvedel". Kanske kan ni lindra den lite genom att säga att det kommer att bli bra och att vi kommer kunna sitta i soffan och ha det mysigt. Ja idag behöver jag helt enkelt positiv feed-back, någon som övertalar mig om att det kommer fungera för jag älskar verkligen soffan;) 

Tacksam för input, och önskar er som vanligt en helt fantastiskt underbar dag och glöm inte att njuta av de små tingen;) 

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...