torsdag 30 augusti 2012

Att hänga favoritsaker i ett fönster

Godmorgon denna ljuvliga regniga dag

Sitter här och lyssnar på regndropparnas melodi utanför fönstret och inser att det är ganska mysigt med regn ändå. (varför lägga massa negativ energi på något vi ända inte kan bestämma över) 

Idag kommer jag för ovanlighetens skull visa ännu fler bilder från sovrummet. 
 Detta fönster har jag hängt ovanför skrivbordet, meningen är att det ska vara ett blickfång och en möjlighet att hänga upp några favorit saker (ja jag har ju endel) Just nu hänger det en stor nyckel ett vackert lås och en liten ram med en vacker dam i, men nästa vecka kan det hänga något annat där;) ombyte förnöjer. 


Så ser det ut i detta hörn och det enda som ni nu inte sett är sängen och sängborden samt fönstret så har ni tur så bli det bara två inlägg till som vårt sovrum. 

Fick en fråga om skrivbordet även är målat inuti och ja det är den, det var pilligt då det är fyra små lådor där inne men med hjälp av min käre far så gick det bra. Fick även en fråga om vad Aronia är för något och det är i de flesta fall en buske men i vårt fall är det ett träd. Det sägs att bären är fyllda av nyttiga saker, så trots sockret som är i saften så blir den alltså ganska nyttig;) 

Jag önskar att alla får en fantastisk dag, här ska det skolas in på dagis för sista gången för den minsta, det ska packas och donas inför barnmarknaden och i eftermiddag ska jag även jobba på världens bästa jobb;) 

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...