tisdag 18 september 2012

Bilder före

Godmorgon
Ni som följt med mig ett tag vet ju att det har börjats med renovering i finrum och tv-rum. Målarna är här och tapetserar, vi har sedan innan målat lister, fönster och tak men då väggarna i dessa två rummen är så ojämna och dåligt omhändertagna så har vi kallat in specialhjälp. (för er som bor här om kring kan jag verkligen rekommendera AC-måleri) 

Men för att ni verkligen ska förstå förvandlingen så måste jag ju visa förebilder


Dessa bilder tog jag när vi var på visning av huset så det är alltså inte våra möbler.


 Där inne där den svarta stolen står är vårt tv-rum en litet rum med ett litet fönster. 


Tapeterna som satt här inne var ganska ok om det nu inte hade varit så att de var så dåligt uppsatta. Det var sprickor och revor i mötet mellan tapet och list, underarbetet var som sagt obefintligt vilket gjorde att hela väggen var vågig, sen råkade vi även spilla lite färg på väggarna när vi målade om taket, så en omtapetsering var nödvändig 

Så igår började dom och de har bredspacklat allt nu som torkat över natten och nu håller vi bara tummarna att det räcker med en bredspackling för det innebär att de är färdiga idag;) 

Önskar er alla en härligt ljuvligt dag, själv ska jag jobba på världens bästa jobb och jag håller tummarna att söta Lisa lämnar massvis med stryk-kläder till mig. Ja jag gillar att stryka kläder, det är superkul när man har tillgång till ett riktigt strykjärn;) 

Annie

(vill ni se andra bilder på vårt finrum kan kolla in här
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...