söndag 14 oktober 2012

Jag har gjort en tavla

God söndagsmorgon på er. 

Idag är det väldigt mörkt ute, det är väl det enda som jag inte gillar med hösten, mörkret. Men tur att det finns ljus man kan tända. 

Tack än en gång för alla söta kommentarer och ett speciellt tack till er som kom med tips på hur jag skulle få tag på fler krokar. En ny krok har jag redan fått tag på tack vare Linda med bloggen MirEll Design bild kommer när jag fått hem skönheten;) 

Igår var en bra dag;) först en morgonpromenad med några vänner (totalt 8,3kilometer) sen blev det en tur till Borås och där inköptes bland annat en ny dator. Min förra krånglade hela tiden och att öppna en blogg tog evigheter, den hade 4 år på nacken och enligt försäljaren ska jag vara glad att den hållt så länge. Livslängden på en bärbar liten dator är tydligen 2 år;) Så nu hoppas jag på två fridfulla år med den nyinköpta lilla damen. 


Även fredagen var en synnerligt bra dag, på eftermiddagen föll skaparlusten på och en tur till källaren blev det. Meningen var egentligen att jag skulle städa i pysselrummet som är ett rejält kaos, men istället blev det lite skapande. 


 Ramen hade jag målat sedan tidigare och så även limmat på bibelarken men sedan hade det satt stopp, inspirationen hade tagit slut, tills i fredags. Helt plötsligt när jag städade så hamnade några stämplar över ramen och vips så var idén skapad


 Stämplarna togs fram, de stämplades, klipptest och klistrades och resultatet blev denna tavla


Detta blir en tavla som jag behåller för mig själv, men kanske dyker det upp något liknande på Choices by Annie en dag. 

Nu blir det frukost med familjen sen ska här bakas och göras smörgåstårta för till lunch vankas storbesök iform av Mr D.s Syster och dotter som är på besök från Tyskland och imorgon drar jag och systern till det stora gula varuhuset i Ullared;) 

Önskar er alla en härlig söndag

Kram 
Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...