torsdag 28 mars 2013

Vad tror ni?

God morgon ljuvliga Torsdag, sista dagen innan lov och min stora killes 5 års dag;) 

Idag blir det ett snabbt inlägg, har ju lite och stå i. 



Tack så mycket för söta kommentarer i mitt förra inlägg. Bordet kommer från en auktion som jag räddade från att bli "osålt" så hela 30:- kostade det mig. Tycker väldigt mycket om det men har svårt att hitta en bra plats åt det. Men för tillfället får det stå i tv-rummet. 


Tack också för alla lyckönskningar över vår dag som börjar närma sig. Här är det ett konstigt lugn som infunnit sig och jag gillar inte riktigt det lugnet för det brukar innebära att jag inte får något gjort utan istället går och tänker "det löser sig" Så om jag ska vara ärlig så har jag inte förberett speciellt mycket till vigseln, förutom kläder då,) 


Jag har dock testat en bordsdekoration vad tror ni om att ha denna bricka fylld med flaskor och i flaskorna tulpaner. Ni får dock visualisera en vit duk men en massa tyll över  och kanske några gröna kvistar. 

Jag vill även tacka för att ni tittar in här trots att jag är så dålig på att besöka er. Men jag lovar när allt lugnat ner sig här så ska jag titta in till er alla (längtar efter min dagliga dos av blogglandia men prioriteringar måste göras någonstans) 

Nu önskar jag er en sagolik dag här ska en stolt 5 åring firas med pompa och ståt. 
Annie

14 kommentarer:

MirEll sa...

Låter som en riktigt snygg bordsdekoration och att ha tulpaner i flaskor på det viset skulle jag kunna tänka mig att ha här hemma. =)
Ha en bra dag. Kram Linda

Hannis sa...

STORGILLAR bordsdekorationen!
Kan se det framför mig=))

Kram Hannis

VisaLiza sa...

Bordsdekorationen funkar riktigt bra tycker jag. Sen vad gäller vigseln är det bara några saker som måste funka och resten kan man strunta i. Du, din tilltänkte make, vigselförättaren och två vittnen är alla måsten som krävs! Sen vet jag att man lätt stressar upp sig för allt det andra. Någon timme innan vårt bröllop var jag helt sönderstressad och så här i efterhand önskar jag att jag kunnat njuta av stunden istället. Kramar Liza

House and Garden by Bia sa...

Det var väl inget litet inlägg, fniss ;)
Här har jag också mycket att stå i, för på lördag har vi middagsbjudning...så extra god mat och dryck ska inhandlas idag....hoppas du får en fin dag och Glad Påsk om vi inte ses på bloggen innan helgen!!

Rosa i huset i vitt sa...

sSå fint på brickan...glad påsk
krma Rosa

Mamma C sa...

Låter toppenbra din borddekoration. Önskar dig en Glad Påsk.
Kram Mamma C

Mycket annat & lite betong sa...

Det är en jättefin bordsdekoration till ert bröllop! Vi planerar också, så tack för tipset! (det är sonen som ska gifta sig)

Glad Påsk!
Kram Agneta

Bitte sa...

Oj, vad mycket spännande som händer, först födelsedagskalas och så vigsel på det! Jag förstår att du har mycket att stå i :-).

Önskar dig och de dina all lycka och först en riktigt Glad Påsk!

Många kramar
Bitte

Huset på Backavägen sa...

Jag tycker det är jättefin dekoration, älskar tulpaner! Hoppas ni får en riktigt skön påskhelg!
Kram Anki

FruNeroLindström sa...

Åh, känner igen det där lugnet. Det lider jag ofta av då jag alltid ska göra allt i sista stund :( men det brukar faktiskt alltid bli bra i slutänden ändå ;)

Ha nu en underbar påsk och födelsedagsfirande. Kram Malin

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Ja det kommer bli jätte fint med den dekorationen!
Vet hur det är med det där med tidsbrist..känner mig oxå lite dålig på att blogga runt just nu.. Så är ju livet eller hur:)Du har ju viktiga saker att tänka på ju
Ha en fin helg nu.
Kramar Jennie

Unknown sa...

Nu råkar ju jag ha haft förmånen att sett tulpaninstallationen i verkligheten.. och den är heeeelt enkelt bara sååå bra! enkel och såå mycket du och Mr. D! ser det hela framför mig på¨Dagen D.. åh vad jag längtar och vad jag känner mig glad och ödmjuk att få dela er dag...! Nu är det bara en dryg vecka kvar som fröken Karlsson, ungmö, fästmö... sedan är ni Herr och fru... du är hustru, Fru Axelsson... visst känns det härligt...och pirret kommer , Jag lovar...;) kom nu ihåg vad vi sa.. fokusera på det som är viktigt.. och inte det andra du vet... idag skickar jag extra stora och extra långa och extra av alll kärlek till dig min vän... TUSENKRAMAR!!! mia.

LissasVita sa...

En riktigt Glad Påsk önskar jag dig! Kramen Lisbeth

Torpliv sa...

Riktigt fint att dela en tulpanbukett i olika små vaser och jag gissar att silverbrickan och vattnet i flaskorna ger härliga reflektioner i solsken på dagen eller från tända ljus på kvällen. Och det blir nog extra vackert på den fina duken.
Önskar dig en fantastisk påskhelg och lycka till med den fortsatta planeringen!
Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...