fredag 24 maj 2013

På köksbordet just nu.


Godmorgon härliga fredag 

På vårt köksbord just nu står min samling med småvaser fyllda med pelargonblommor. Både från min stjärnperlargon, vanliga pelargon och engelska pelargon


 Jag har plockat av blommorna på mina pelargoner efter ett råd från min far. Pelargonerna växte nämligen lite högt, lite tunt och tanigt. Jag gillar tjocka, korta pelargoner så efter att ha noppat blommorna så ska förhoppningsvis mina pelargoner bli lite tätare och tjockare. 


Och en fördel är ju att jag kan få njuta av blommorna på nära håll vid frukosten var morgon. 

Här har jag haft en ljuvlig gårdag och en härlig morgon. Igår jobbade jag och sedan var jag i en väns skattkammare en skattkammare jag måste återkomma till med kameran så att ni får se;) När jag sedan sent på kvällen kom hem så hade mannen klippt gräset, dammsugit, badat barnen och bakat en kaka. Kände mig lite bortskämd;) Men det slutar inte där i morse sov båda barnen till kl 7, vilken lyx... En lyx jag gärna vänjer mig vid. 

Nu önskar jag er en fantastisk helg, här ska den spenderas med fyndmarknad i Tvärred som går av stapeln på lördag så vi ses nog först nästa vecka. 

Annie
Skicka en kommentar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...